Jiang Zilong mo zhu hua ji.

姜子龙墨竹画集.
Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Jiang, Zilong.
姜子龙.
Edition:Di 1 ban.
第1版.
Imprint:Beijing : Ren min mei shu chu ban she, 2005.
北京 : 人民美术出版社, 2005.
Description:62 p. : ill. ; 26 cm.
Language:Chinese
Subject:Jiang, Zilong.
Jiang, Zilong.
姜子龙.
Bamboo in art.
Bamboo in art.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/5702394
Hidden Bibliographic Details
ISBN:7102033222 : RMBY42.00
LEADER 01940nam a2200421 a 4500
001 5702394
003 ICU
005 20071006153400.0
008 060919s2005 cc a 000|0 chi d
035 |a (OCoLC)122789986  |z (OCoLC)147710439 
035 |a (CStRLIN)ILCO06-B9657 
020 |a 7102033222 :  |c RMBY42.00 
040 |a ICU-FE  |c ICU-FE 
050 4 |a ND1049.J545  |b A4 2005 
066 |c $1 
090 |a ND1049.J545  |b A4 2005 
100 1 |6 880-01  |a Jiang, Zilong.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n81064595  |1 http://viaf.org/viaf/64153819 
245 1 0 |6 880-02  |a Jiang Zilong mo zhu hua ji. 
250 |6 880-03  |a Di 1 ban. 
260 |6 880-04  |a Beijing :  |b Ren min mei shu chu ban she,  |c 2005. 
300 |a 62 p. :  |b ill. ;  |c 26 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
600 1 0 |6 880-05  |a Jiang, Zilong.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n81064595  |1 http://viaf.org/viaf/64153819 
600 1 7 |a Jiang, Zilong.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00074146  |0 http://id.worldcat.org/fast/74146  |1 http://viaf.org/viaf/64153819 
650 0 |a Bamboo in art.  |0 http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85011413 
650 7 |a Bamboo in art.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00826343 
903 |a HeVa 
880 1 |6 100-01/$1  |a 姜子龙. 
880 1 0 |6 245-02/$1  |a 姜子龙墨竹画集. 
880 |6 250-03/$1  |a 第1版. 
880 |6 260-04/$1  |a 北京 :  |b 人民美术出版社,  |c 2005. 
880 1 4 |6 600-05/$1  |a 姜子龙. 
929 |a cat 
999 f f |i de78e859-d09b-5538-959b-6d576d9899be  |s f52f922b-bfa4-50ba-aa5d-f4c0b42ad26b 
928 |t Library of Congress classification  |a ND1049.J545A4 2005  |l JRL  |c JRL-CJK  |i 4850138 
927 |t Library of Congress classification  |a ND1049.J545A4 2005  |l JRL  |c JRL-CJK  |b 70820958  |i 7887160