"Das Land tuget gar nichts" : Slaven und Deutsche zwischen Elbe und Dübener Heide aus namenkundlicher Sicht /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Zschieschang, Christian.
Imprint:Leipzig : Leipziger Universitätsverlag, 2004.
Description:396 p. ; 21 cm. + 1 CD-Rom (4 3/4 in.)
Language:German
Subject:Names, Geographical -- Germany.
Names, Slavic -- Germany.
Names, German.
Names, Geographical.
Names, German.
Names, Slavic.
Germany.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/5629027
Hidden Bibliographic Details
ISBN:3937209581 (pbk.)
Notes:Includes bibliographical references (p. 335-377) and index.
System requirements: Internet Explorer 5.5; Acrobat Reader 5.0; CD Rom drive.
LEADER 02246cam a22004814a 4500
001 5629027
003 ICU
005 20060127172400.0
007 co ugu--------
008 050131s2004 gw b 001 0 ger c
016 7 |a 971027072  |2 GyFmDB 
020 |a 3937209581 (pbk.) 
035 |a (OCoLC)57541213 
040 |a OHX  |c OHX  |d OCLCQ  |d CGU  |d UtOrBLW 
042 |a pcc 
049 |a CGUA 
050 4 |a DD15  |b .Z834 2004 
072 7 |a PG  |2 lcco 
072 7 |a PF  |2 lcco 
100 1 |a Zschieschang, Christian.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/no2005061278  |1 http://viaf.org/viaf/79538838 
245 1 5 |a "Das Land tuget gar nichts" :  |b Slaven und Deutsche zwischen Elbe und Dübener Heide aus namenkundlicher Sicht /  |c Christian Zschieschang. 
260 |a Leipzig :  |b Leipziger Universitätsverlag,  |c 2004. 
300 |a 396 p. ;  |c 21 cm. +  |e 1 CD-Rom (4 3/4 in.) 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a computer  |b c  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/c 
338 |a other  |b cz  |2 rdacarrier 
538 |a System requirements: Internet Explorer 5.5; Acrobat Reader 5.0; CD Rom drive. 
504 |a Includes bibliographical references (p. 335-377) and index. 
650 0 |a Names, Geographical  |z Germany. 
650 0 |a Names, Slavic  |z Germany. 
650 0 |a Names, German.  |0 http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85089612 
650 7 |a Names, Geographical.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01032409 
650 7 |a Names, German.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01032432 
650 7 |a Names, Slavic.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01032532 
651 7 |a Germany.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01210272 
903 |a HeVa 
903 |a Hathi 
929 |a cat 
999 f f |i f48d2cc4-7994-5033-9944-d011713af0b9  |s 89d93d2b-5e92-5800-bd64-fdf023aa93d6 
928 |t Library of Congress classification  |a DD15.Z834 2004  |l ASR  |c ASR-JRLASR  |i 5019488 
928 |t Library of Congress classification  |a DD15.Z834 2004  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 5019489 
927 |t Library of Congress classification  |a DD15.Z834 2004  |l ASR  |c ASR-JRLASR  |e GDON  |b 70025719  |i 7849280 
927 |t Library of Congress classification  |a DD15.Z834 2004  |l JRL  |c JRL-Gen  |e GDON  |b 66227343  |i 7849281