Vi͡estnik kinematografov v S.-Peterburgi͡e : ezhenedi͡elʹnai͡a zhurnal.

Saved in:
Bibliographic Details
Imprint:Sankt-Peterburg : [s.n.], 1908.
Description:9 nos.
Language:Russian
Subject:Motion pictures -- Russia -- Periodicals.
Motion pictures.
Russia.
Periodicals.
Format: Microform Journal
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/5620580
Hidden Bibliographic Details
Frequency:Weekly
Date / volume:No. 1 (25 okt. 1908)- no. 9 (23 dek. 1908).
Notes:Microfiche. Leiden : IDC, 2004. 3 fiche ; 11 x 15 cm.
LEADER 01622cas a2200409 a 4500
001 5620580
003 ICU
005 20050607141800.0
007 he am----bacu
008 050606d19081908ru wr p b 0 0rusoc
010 |a  2005262026 
035 |a (OCoLC)60572293 
040 |a CGU  |c CGU 
042 |a lcd 
043 |a e-ru--- 
049 |a CGUA 
050 1 4 |a PN1993.5  |b .V548 
245 0 0 |a Vi͡estnik kinematografov v S.-Peterburgi͡e :  |b ezhenedi͡elʹnai͡a zhurnal. 
260 |a Sankt-Peterburg :  |b [s.n.],  |c 1908. 
300 |a 9 nos. 
310 |a Weekly 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a microform  |b h  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/h 
338 |a microfiche  |b he  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/he 
362 0 |a No. 1 (25 okt. 1908)- no. 9 (23 dek. 1908). 
533 |a Microfiche.  |b Leiden :  |c IDC,  |d 2004.  |e 3 fiche ; 11 x 15 cm. 
650 0 |a Motion pictures  |z Russia  |v Periodicals. 
650 7 |a Motion pictures.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01027285 
651 7 |a Russia.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01207312 
655 7 |a Periodicals.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01411641 
773 0 |t Early Russian cinema, 1907-1918 
901 |a ISER 
903 |a HeVa 
929 |a cat 
999 f f |i 8e9f4984-718c-5bc9-ae2f-e873594abd55  |s 9d87def7-d0c4-5def-8b8b-c5f9c4d6ce2e 
928 |t Library of Congress classification  |a PN1993.5.V548  |p microfc  |l JRL  |c JRL-Mic  |i 585778 
927 |t Library of Congress classification  |a PN1993.5.V548  |p microfc  |l JRL  |c JRL-Mic  |e LSAF  |b H5620580  |i 7841107