J'accuse! : een autobiografie /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Brakman, Willem.
Imprint:Amsterdam : Querido, 2004.
Description:166 p. ; 20 cm.
Language:Dutch
Subject:Brakman, Willem.
Brakman, Willem.
Authors, Dutch -- 20th century -- Biography.
Authors, Dutch.
Biography.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/5612107
Hidden Bibliographic Details
ISBN:9021452898
Notes:committed to retain 20170930 20421213 HathiTrust
LEADER 01833nam a22003974a 4500
001 5612107
003 ICU
005 20060127171300.0
008 050307s2004 ne 000 0adut
010 |a  2005404279 
020 |a 9021452898 
035 |a (OCoLC)59223696 
040 |a DLC  |c DLC  |d UtOrBLW 
042 |a pcc 
049 |a CGUA 
050 0 0 |a PT5881.12.R3  |b Z47 2004 
100 1 |a Brakman, Willem.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n78092035  |1 http://viaf.org/viaf/61561513 
245 1 0 |a J'accuse! :  |b een autobiografie /  |c Willem Brakman. 
260 |a Amsterdam :  |b Querido,  |c 2004. 
300 |a 166 p. ;  |c 20 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
583 1 |a committed to retain  |c 20170930  |d 20421213  |f HathiTrust  |5 ICU 
600 1 0 |a Brakman, Willem.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n78092035  |1 http://viaf.org/viaf/61561513 
600 1 7 |a Brakman, Willem.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00028696  |0 http://id.worldcat.org/fast/28696  |1 http://viaf.org/viaf/61561513 
650 0 |a Authors, Dutch  |y 20th century  |v Biography.  |0 http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh2007101629 
650 7 |a Authors, Dutch.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00821933 
648 7 |a 1900-1999  |2 fast 
655 7 |a Biography.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01423686 
903 |a HeVa 
903 |a Hathi 
929 |a cat 
999 f f |i 32724008-7603-5275-89c6-1863aa39e7bf  |s f2604649-e798-5915-91e5-731e603b3aea 
928 |t Library of Congress classification  |a PT5881.12.R3 Z47 2004  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 4967931 
927 |t Library of Congress classification  |a PT5881.12.R3 Z47 2004  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 69121651  |i 7833632