Mei xue lun gao = Meixuelungao /

美学论稿 = Meixuelungao /
Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Shi, Wennian.
石文年.
Edition:Di 1 ban.
第1版.
Imprint:Ha'erbin Shi : Heilongjiang ren min chu ban she, 2005.
哈尔滨市 : 黑龙江人民出版社, 2005.
Description:2, 2, 12, 459 p. : ill. ; 21 cm.
Language:Chinese
Subject:Marx, Karl, -- 1818-1883 -- Aesthetics.
Marx, Karl, -- 1818-1883
Aesthetics.
Philosophy.
Aesthetics.
Philosophy.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/5604491
Hidden Bibliographic Details
Varying Form of Title:Meixuelungao
ISBN:720706439X
Notes:Includes bibliographical references (p. 457-459).
LEADER 01618cam a2200397 a 4500
001 5604491
003 ICU
005 20071006150200.0
008 060309s1992 cc b 000 0 chi d
035 |a (OCoLC)62452721  |z (OCoLC)147651781 
035 |a (CStRLIN)ILCO06-B2856 
020 |a 720706439X 
040 |a CVU  |c CVU  |d ICU-FE 
066 |c $1 
090 |a BH39  |b .S557 2005 
100 1 |6 880-01  |a Shi, Wennian. 
245 1 0 |6 880-02  |a Mei xue lun gao =  |b Meixuelungao /  |c Shi Wennian zhu ; Wei Erqiao tu. 
246 3 1 |a Meixuelungao 
250 |6 880-03  |a Di 1 ban. 
260 |6 880-04  |a Ha'erbin Shi :  |b Heilongjiang ren min chu ban she,  |c 2005. 
300 |a 2, 2, 12, 459 p. :  |b ill. ;  |c 21 cm. 
504 |a Includes bibliographical references (p. 457-459). 
600 1 0 |a Marx, Karl,  |d 1818-1883  |x Aesthetics. 
600 1 7 |a Marx, Karl,  |d 1818-1883  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00030215 
650 0 |a Aesthetics. 
650 0 |a Philosophy. 
650 7 |a Aesthetics.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00798702 
650 7 |a Philosophy.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01060777 
880 1 |6 100-01/$1  |a 石文年. 
880 1 0 |6 245-02/$1  |a 美学论稿 =  |b Meixuelungao /  |c 石文年著 ; 韦尔乔图. 
880 |6 250-03/$1  |a 第1版. 
880 |6 260-04/$1  |a 哈尔滨市 :  |b 黑龙江人民出版社,  |c 2005. 
929 |a cat 
999 f f |i 83a668d4-189e-5e37-aa8f-ed799a22aabb  |s 36dc2c64-ceb9-52c2-8d0d-eea10979c6a5 
928 |t Library of Congress classification  |a BH39.S557 2005  |l JRL  |c JRL-CJK  |i 6504684 
927 |t Library of Congress classification  |a BH39.S557 2005  |l JRL  |c JRL-CJK  |b 70240016  |i 7826641