Die Fibeln in Rumänien /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Bader, Tiberiu.
Imprint:München : C.H. Beck, c1983.
Description:viii, 144 p., 62 p. of plates : ill. ; 29 cm.
Language:German
Series:Prähistorische Bronzefunde. Abteilung XIV Bd. 6
Subject:Fibulas (Jewelry) -- Romania.
Antiquities.
Fibulas (Jewelry)
Romania -- Antiquities
Romania.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/560395
Hidden Bibliographic Details
ISBN:3406087140
Notes:Includes index.
Bibliography: p. [127]-133.
LEADER 01855nam a2200457 a 4500
001 560395
005 20061205144500.0
008 830903s1983 gw fa b 00110 ger
003 ICU
010 |a  83197023 
020 |a 3406087140 
035 |a (ICU)BID7486164 
035 |a (OCoLC)10752039 
039 0 |a 2  |b 3  |c 3  |d 3  |e 3 
040 |a DLC  |c DLC  |d ICU 
041 0 |a ger 
043 |a e-rm--- 
050 0 |a DR211  |b .B33 1983 
082 0 |a 949.8/01  |2 19 
100 1 |a Bader, Tiberiu.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n79047668  |1 http://viaf.org/viaf/76914504 
245 1 4 |a Die Fibeln in Rumänien /  |c von Tiberiu Bader. 
260 0 |a München :  |b C.H. Beck,  |c c1983. 
300 |a viii, 144 p., 62 p. of plates :  |b ill. ;  |c 29 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
440 0 |a Prähistorische Bronzefunde.  |n Abteilung XIV  |v Bd. 6 
500 |a Includes index. 
504 |a Bibliography: p. [127]-133. 
650 0 |a Fibulas (Jewelry)  |z Romania. 
650 7 |a Antiquities.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00810745 
650 7 |a Fibulas (Jewelry)  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01729022 
651 0 |a Romania  |x Antiquities  |0 http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85114977 
651 7 |a Romania.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01205085 
901 |a Analytic 
903 |a HeVa 
903 |a Hathi 
929 |a cat 
999 f f |i 18962aa8-99ef-5a03-b1b3-e062956ac5ad  |s 6d988c17-82de-5af0-a201-82c346a5e48e 
928 |t Library of Congress classification  |a GN705.P9 pt.14 v.6  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 5716727 
927 |t Library of Congress classification  |a GN705.P9 pt.14 v.6  |l JRL  |c JRL-Gen  |g Analytic  |b A21837625  |i 1502979