Beiträge zur Geschichte der griechischen Philosophie /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Apelt, Otto, 1845-
Imprint:Aalen : Scientia Verlag, 1975.
Description:xiii, 401 p. ; 22 cm.
Language:German
Subject:Philosophy, Ancient -- History
Philosophy, Ancient.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/545483
Hidden Bibliographic Details
ISBN:3511001927
Notes:"Neudruck der Ausgabe Leipzig 1891."
Includes bibliographical references and index.
LEADER 01356cam a2200337 a 4500
001 545483
003 ICU
005 20000112091700.0
008 830525r19751891gw b 00110 ger d
020 |a 3511001927 
035 |a (ICU)BID7315006 
035 |a (OCoLC)1619777 
040 |a ICU  |c ICU 
041 0 |a ger 
100 1 |a Apelt, Otto,  |d 1845-  |1 http://viaf.org/viaf/24671714 
245 1 0 |a Beiträge zur Geschichte der griechischen Philosophie /  |c Otto Apelt. 
260 0 |a Aalen :  |b Scientia Verlag,  |c 1975. 
300 |a xiii, 401 p. ;  |c 22 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
350 |a DM 88.00 
500 |a "Neudruck der Ausgabe Leipzig 1891." 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
650 0 |a Philosophy, Ancient  |x History 
650 7 |a Philosophy, Ancient.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01060860 
903 |a HeVa 
929 |a cat 
999 f f |i fae4bc00-ff70-5639-b409-9ae571f937ae  |s 8537901d-0120-5022-bcc6-742c0a6e18a3 
928 |t Library of Congress classification  |a B173.A6 1975  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 1502620 
927 |t Library of Congress classification  |a B173.A6 1975  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 21842991  |i 1480366