Luvina : geografía de los desesperanza, encuentro con la desilusión /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Zenteno Bórquez, Genaro Eduardo, 1963-
Edition:1. ed.
Imprint:Colima, Col., México : Universidad de Colima, 2000.
Description:205 p. ; 21 cm.
Language:Spanish
Subject:Rulfo, Juan. -- Luvina.
Rulfo, Juan -- Criticism and interpretation.
Rulfo, Juan.
Luvina (Rulfo, Juan)
Criticism, interpretation, etc.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/5373439
Hidden Bibliographic Details
ISBN:9706920544
Notes:Includes bibliographical references.
LEADER 01870cam a2200385 a 4500
001 5373439
003 ICU
005 20050803154600.0
008 010111s2000 mx b 000 0 spa c
020 |a 9706920544 
035 |a (OCoLC)49632273 
040 |a PUL  |c PUL  |d UtOrBLW 
042 |a pcc 
049 |a CGUA 
050 4 |a PQ7297.R89  |b L8829 2000 
100 1 |a Zenteno Bórquez, Genaro Eduardo,  |d 1963-  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/no2002034295  |1 http://viaf.org/viaf/11971185 
245 1 0 |a Luvina :  |b geografía de los desesperanza, encuentro con la desilusión /  |c Genaro Eduardo Zenteno Bórquez. 
250 |a 1. ed. 
260 |a Colima, Col., México :  |b Universidad de Colima,  |c 2000. 
300 |a 205 p. ;  |c 21 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
504 |a Includes bibliographical references. 
600 1 0 |a Rulfo, Juan.  |t Luvina.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/no98011504  |1 http://viaf.org/viaf/178838903 
600 1 0 |a Rulfo, Juan  |x Criticism and interpretation. 
600 1 7 |a Rulfo, Juan.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00007226  |0 http://id.worldcat.org/fast/7226  |1 http://viaf.org/viaf/9853151 
630 0 7 |a Luvina (Rulfo, Juan)  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01396974 
655 7 |a Criticism, interpretation, etc.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01411635 
903 |a HeVa 
903 |a Hathi 
929 |a cat 
999 f f |i 69d10aa5-a6f5-56af-aeeb-46040baceeee  |s 5a62a9e1-bc08-5999-a004-c3d624706f3b 
928 |t Library of Congress classification  |a PQ7297.R89L8839 2000  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 4826630 
927 |t Library of Congress classification  |a PQ7297.R89L8839 2000  |l JRL  |c JRL-Gen  |e GARC  |b 69937142  |i 7767504