Das Jüdische Krankenhaus in Berlin 1945-1965 /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Münch, Ragnhild.
Imprint:Berlin : FAB, c1997.
Description:190 p. : ill. ; 24 cm.
Language:German
Subject:Jüdisches Krankenhaus (Berlin, Germany) -- History -- 20th century.
Jüdisches Krankenhaus (Berlin, Germany)
Jüdisches Krankenhaus (Berlin, Germany)
Jews -- Hospitals -- Germany -- Berlin -- History -- 20th century.
Hospitals -- history -- Berlin.
Jews -- history -- Berlin.
Jews -- Hospitals.
Germany -- Berlin.
History.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/5364207
Hidden Bibliographic Details
Other authors / contributors:Jüdisches Krankenhaus (Berlin, Germany). Freunde.
ISBN:3927551503
LEADER 02274cam a2200493 a 4500
001 5364207
003 ICU
005 20050510175500.0
008 990511s1997 gw a 000 0 ger d
010 |a  99205106  
016 7 |a 9803424  |2 DNLM 
020 |a 3927551503 
035 |a (OCoLC)38919976 
040 |a NYP  |c NYP  |d DLC  |d NLM  |d LHM  |d OHX  |d UtOrBLW 
042 |a lccopycat 
043 |a e-gx--- 
049 |a CGUA 
050 0 0 |a RA989.G34  |b B475 1997 
060 0 0 |a 1998 B-578 
060 1 0 |a WX 28 GG4 
072 7 |a RA  |2 lcco 
100 1 |a Münch, Ragnhild.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n95096903  |1 http://viaf.org/viaf/47044485 
245 1 4 |a Das Jüdische Krankenhaus in Berlin 1945-1965 /  |c Ragnhild Münch ; herausgegeben vom Förderverein "Freunde des Jüdischen Krankenhauses Berlin e.V." 
260 |a Berlin :  |b FAB,  |c c1997. 
300 |a 190 p. :  |b ill. ;  |c 24 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
610 2 0 |a Jüdisches Krankenhaus (Berlin, Germany)  |x History  |y 20th century. 
610 2 0 |a Jüdisches Krankenhaus (Berlin, Germany) 
610 2 7 |a Jüdisches Krankenhaus (Berlin, Germany)  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00662777 
650 0 |a Jews  |x Hospitals  |z Germany  |z Berlin  |x History  |y 20th century. 
650 1 2 |a Hospitals  |x history  |z Berlin. 
650 2 2 |a Jews  |x history  |z Berlin. 
650 7 |a Jews  |x Hospitals.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00983275 
651 7 |a Germany  |z Berlin.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01204829 
648 7 |a 1900-1999  |2 fast 
655 7 |a History.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01411628 
710 2 |a Jüdisches Krankenhaus (Berlin, Germany).  |b Freunde.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/nr94037084  |1 http://viaf.org/viaf/142340304 
903 |a HeVa 
929 |a cat 
999 f f |i 08233f10-e212-511e-916e-88e35f5866ae  |s c8717c57-d169-5de9-a941-a5554436958b 
928 |t Library of Congress classification  |a RA989.G34 B475 1997  |l ASR  |c ASR-SciASR  |i 4957263 
927 |t Library of Congress classification  |a RA989.G34 B475 1997  |l ASR  |c ASR-SciASR  |e CRERAR  |b 69629341  |i 7760911