Die Gravitationstheorie des Nicolas Fatio de Duillier /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Zehe, Horst.
Imprint:Hildesheim : Gerstenberg Verlag, 1980.
Description:xi, 483 p. : ill. ; 24 cm.
Language:German
Series:Arbor scientiarum. Reihe A, Abhandlungen. Bd. 7
Subject:Fatio de Duillier, Nicolas, -- 1664-1753.
Fatio de Duillier, Nicolas, -- 1664-1753.
Gravitation.
Gravitation.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/535014
Hidden Bibliographic Details
ISBN:3806708622
Notes:Includes index.
Bibliography: p. [458]-477.
committed to retain 20170930 20421213 HathiTrust
LEADER 01842cam a2200385 a 4500
001 535014
003 ICU
005 20030517183700.0
008 830411s1980 gw a b 001 0 ger d
020 |a 3806708622 
035 |a (ICU)BID7196416 
035 |a (OCoLC)8479715 
040 |a IRU  |c IRU  |d m/c  |d ICU  |d OCoLC 
041 0 |a ger 
090 |a QC178.Z44 
100 1 |a Zehe, Horst.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n87918229  |1 http://viaf.org/viaf/91537654 
245 1 4 |a Die Gravitationstheorie des Nicolas Fatio de Duillier /  |c Horst Zehe. 
260 |a Hildesheim :  |b Gerstenberg Verlag,  |c 1980. 
300 |a xi, 483 p. :  |b ill. ;  |c 24 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
440 0 |a Arbor scientiarum.  |n Reihe A,  |p Abhandlungen.  |v Bd. 7 
500 |a Includes index. 
504 |a Bibliography: p. [458]-477. 
583 1 |a committed to retain  |c 20170930  |d 20421213  |f HathiTrust  |5 ICU 
600 1 0 |a Fatio de Duillier, Nicolas,  |d 1664-1753.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n80139973  |1 http://viaf.org/viaf/52480802 
600 1 7 |a Fatio de Duillier, Nicolas,  |d 1664-1753.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00063182  |1 http://viaf.org/viaf/52480802 
650 0 |a Gravitation.  |0 http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85056558 
650 7 |a Gravitation.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00946866 
903 |a HeVa 
903 |a Hathi 
999 f f |i 0cfff808-0d2d-58f2-9c1e-cd747516a04f  |s 578dd9cc-dc7e-5974-8f66-51c92f3951a3 
928 |t Library of Congress classification  |a QC178.Z44 1980  |l ASR  |c ASR-SciASR  |i 1499901 
927 |t Library of Congress classification  |a QC178.Z44 1980  |l ASR  |c ASR-SciASR  |e CRERAR  |b 47529900  |i 1464217