ʻIm orez lo mitṿakḥim : mivḥar sipurim, 1987-2004 /

עם אורז לא מתווכחים : מבחר סיפורים 7891־4002 /
Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Castel-Bloom, Orly, 1960-
קסטל־בלום, אורלי, 0691־
Imprint:Or Yehudah : Kineret, Zemorah-Bitan, c2004.
אור יהודה : כנרת, זמורה־ביתן, 4002.
Description:320 p. ; 21 cm.
Language:Hebrew
Subject:Israeli fiction.
Short stories, Hebrew.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/5339548
Hidden Bibliographic Details
Varying Form of Title:Title on t.p. verso: Selected stories, 1987-2004
ISBN:9655172066
LEADER 01830cam a2200385 a 4500
001 5339548
003 ICU
005 20040909110100.0
008 040830s2004 is 000 j heb d
020 |a 9655172066 
035 |a PAUH04-B1079 
035 |a (OCoLC)56353557 
040 |a CU  |c CU  |d CStRLIN  |d PU 
050 4 |a PJ5054.C37  |b I6 2004 
066 |c (2 
090 |a PJ5054.C37  |b I6 2004 
100 1 |6 880-01  |a Castel-Bloom, Orly,  |d 1960-  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n88194665  |1 http://viaf.org/viaf/78773723 
245 1 0 |6 880-02  |a ʻIm orez lo mitṿakḥim :  |b mivḥar sipurim, 1987-2004 /  |c Orli Ḳasṭel-Blum. 
246 1 |i Title on t.p. verso:  |a Selected stories, 1987-2004 
260 |6 880-03  |a Or Yehudah :  |b Kineret, Zemorah-Bitan,  |c c2004. 
300 |a 320 p. ;  |c 21 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
650 7 |a Israeli fiction.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00980330 
650 7 |a Short stories, Hebrew.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01117217 
903 |a HeVa 
903 |a Hathi 
880 1 |6 100-01/(2/r  |a קסטל־בלום, אורלי,  |d 0691־ 
880 1 0 |6 245-02/(2/r  |a עם אורז לא מתווכחים :  |b מבחר סיפורים 7891־4002 /  |c אורלי קסטל־בלום. 
880 |6 260-03/(2/r  |a אור יהודה :  |b כנרת, זמורה־ביתן,  |c 4002. 
929 |a cat 
999 f f |i d86438ee-7212-5d8c-a54f-afb6cd46c232  |s ddbea817-4fd2-529f-a975-8bf8a6d5291d 
928 |t Library of Congress classification  |a PJ5054.C37I6 2004  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 5010944 
927 |t Library of Congress classification  |a PJ5054.C37I6 2004  |l JRL  |c JRL-Gen  |e LITT  |b 66199742  |i 7748053