Sei to bunka /

性と文化 /
Saved in:
Bibliographic Details
Edition:Shohan.
初版.
Imprint:Tōkyō : Hōsei Daigaku Shuppankyoku, 2004.
東京 : 法政大学出版局, 2004.
Description:xviii, 231 p. : ill. ; 20 cm.
Language:Japanese
Subject:Women -- Social conditions.
Sex customs -- History.
Sex customs.
Women -- Social conditions.
History.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/5209655
Hidden Bibliographic Details
Other authors / contributors:Yamamoto, Matori.
山本真鳥.
ISBN:4588672045
Notes:Includes bibliographical references (p. 221-231).
committed to retain 20170930 20421213 HathiTrust
LEADER 02141cam a2200445 a 4500
001 5209655
003 ICU
005 20071005191600.0
008 040727s2004 ja a b 000 0 jpn d
035 |a (OCoLC)54917676  |z (OCoLC)147025055 
035 |a (CStRLIN)ILCO04-B10891 
020 |a 4588672045 
040 |a *LWU*  |c *LWU*  |d CU  |d CStRLIN 
066 |c $1 
084 |a 367.9  |2 njb 
090 |a HQ1121  |b .S45 2004 
245 0 0 |6 880-01  |a Sei to bunka /  |c Yamamoto Matori hen. 
250 |6 880-02  |a Shohan. 
260 |6 880-03  |a Tōkyō :  |b Hōsei Daigaku Shuppankyoku,  |c 2004. 
300 |a xviii, 231 p. :  |b ill. ;  |c 20 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
504 |a Includes bibliographical references (p. 221-231). 
583 1 |a committed to retain  |c 20170930  |d 20421213  |f HathiTrust  |5 ICU 
650 0 |a Women  |x Social conditions.  |0 http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85147341 
650 0 |a Sex customs  |x History.  |0 http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh2008111571 
650 7 |a Sex customs.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01114306 
650 7 |a Women  |x Social conditions.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01176947 
655 7 |a History.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01411628 
700 1 |6 880-04  |a Yamamoto, Matori.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n79151329  |1 http://viaf.org/viaf/209333577 
903 |a HeVa 
903 |a Hathi 
880 0 0 |6 245-01/$1  |a 性と文化 /  |c 山本真鳥編. 
880 |6 250-02/$1  |a 初版. 
880 |6 260-03/$1  |a 東京 :  |b 法政大学出版局,  |c 2004. 
880 1 |6 700-04/$1  |a 山本真鳥.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n79151329  |1 http://viaf.org/viaf/209333577 
999 f f |i dcd6ffd9-a7a2-5fbc-a06e-910199ede95a  |s 7b2fe8e2-bc41-5777-9692-7380689d8654 
928 |t Library of Congress classification  |a HQ1121.S45 2004  |l JRL  |c JRL-CJK  |i 5058894 
927 |t Library of Congress classification  |a HQ1121.S45 2004  |l JRL  |c JRL-CJK  |e osak  |b 65103895  |i 7734086