Kodai chūgokujin no shisō to seikatsu. "Rōshi" shisō no genryū /

古代中國人の思想と生活. 「老子」 思想の源流 /
Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Fukatsu, Tanefusa.
深津胤房.
Imprint:Kawasaki-shi : Fukatsu Tanefusa, 2000 (Tōkyō : Shinʼyōdō Insatsu)
川崎市 : 深津胤房, 2000 (東京 : 信陽堂印刷)
Description:98 p. ; 26 cm.
Language:Japanese
Subject:Civilization.
China -- Civilization -- 221 B.C.-960 A.D.
China.
Format: Print Book
Local Note:jpn order oku japub b
29.00 f osak 1 3000
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/5208323
Hidden Bibliographic Details
Notes:Includes bibliographical references.
LEADER 02070cam a22004574a 4500
001 5208323
003 ICU
005 20071005191500.0
008 040723s2000 ja b 000 0 jpn
035 |a (OCoLC)48679451  |z (OCoLC)147022147 
035 |a (CStRLIN)ILCO04-B10751 
010 |a  2001548763 
040 |a DLC-R  |c DLC-R 
042 |a pcc 
043 |a a-cc--- 
050 0 0 |a DS747.42  |b .F865 2000 
066 |c $1 
090 |a DS747.42  |b .F865 2000 
100 1 |6 880-01  |a Fukatsu, Tanefusa.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n81046034  |1 http://viaf.org/viaf/72712045 
245 1 0 |6 880-02  |a Kodai chūgokujin no shisō to seikatsu.  |p "Rōshi" shisō no genryū /  |c Fukatsu Tanefusa cho. 
260 |6 880-03  |a Kawasaki-shi :  |b Fukatsu Tanefusa,  |c 2000  |e (Tōkyō :  |f Shinʼyōdō Insatsu) 
300 |a 98 p. ;  |c 26 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
504 |a Includes bibliographical references. 
590 0 |a jpn order oku japub b 
590 0 |a 29.00 f osak 1 3000 
651 0 |a China  |x Civilization  |y 221 B.C.-960 A.D. 
651 7 |a China.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01206073 
650 7 |a Civilization.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00862898 
648 7 |a 221 B.C.-960 A.D  |2 fast 
903 |a HeVa 
903 |a HeVa 
880 1 |6 100-01/$1  |a 深津胤房.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n81046034 
880 1 0 |6 245-02/$1  |a 古代中國人の思想と生活.  |p 「老子」 思想の源流 /  |c 深津胤房著. 
880 |6 260-03/$1  |a 川崎市 :  |b 深津胤房,  |c 2000  |e (東京 :  |f 信陽堂印刷) 
929 |a cat 
999 f f |i e57c6fbf-1814-5af0-8ce9-f3514fa2c0da  |s 213d6cde-e59d-510b-9179-ecc1b57b57ef 
928 |t Library of Congress classification  |a DS747.42.F865 2000  |l JRL  |c JRL-CJK  |i 5010454 
927 |t Library of Congress classification  |a DS747.42.F865 2000  |l JRL  |c JRL-CJK  |e osak  |b 62558396  |i 7732437