Les clauses abusives /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Bricks, Hélène
Imprint:Paris : Librairie générale de droit et de jurisprudence, 1982.
Description:x, 286 p. ; 25 cm.
Language:French
Series:Bibliothèque de droit privé t. 175
Subject:Standardized terms of contract -- France.
Clauses (Law) -- France.
Consumer protection -- Law and legislation -- France
Standardized terms of contract
Clauses (Law)
Consumer protection -- Law and legislation.
Standardized terms of contract.
France.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/520026
Hidden Bibliographic Details
ISBN:2275010483 : 145F
Notes:Includes index.
Bibliography: p. [267]-[276]
LEADER 02095nam a2200457 a 4500
001 520026
003 ICU
005 19950902000000.0
008 830118s1982 fr b 00110 fre u
010 |a  83131921 
020 |a 2275010483 :  |c 145F 
035 |a (ICU)BID6990156 
035 |a (OCoLC)10270040 
039 0 |a 2  |b 3  |c 3  |d 3  |e 3 
040 |a DLC  |c DLC 
041 0 |a fre 
043 |a e-fr--- 
050 0 |a LAW 
082 0 |a 346.44/022  |a 344.40622  |2 19 
100 1 |a Bricks, Hélène  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n83040882  |1 http://viaf.org/viaf/274363772 
245 1 4 |a Les clauses abusives /  |c par Hélène Bricks ; préface de Jean Calais-Auloy. 
260 0 |a Paris :  |b Librairie générale de droit et de jurisprudence,  |c 1982. 
300 |a x, 286 p. ;  |c 25 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
440 0 |a Bibliothèque de droit privé  |v t. 175 
500 |a Includes index. 
504 |a Bibliography: p. [267]-[276] 
650 0 |a Standardized terms of contract  |z France. 
650 0 |a Clauses (Law)  |z France. 
650 0 |a Consumer protection  |x Law and legislation  |z France  |0 http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh2008101270 
650 0 |a Standardized terms of contract  |0 http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85127312 
650 7 |a Clauses (Law)  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00863772 
650 7 |a Consumer protection  |x Law and legislation.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00876372 
650 7 |a Standardized terms of contract.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01131479 
651 7 |a France.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01204289 
903 |a HeVa 
999 f f |i 0500e11e-7a24-5c6e-a1d0-e0a6b9cede0c  |s 1f6caed6-b1c3-5bc8-8b67-b44dc82b7975 
928 |t Library of Congress classification  |a XXKJV1702.B75 1982  |l DLL  |c DLL-Law 
927 |t Library of Congress classification  |a XXKJV1702.B75 1982  |l DLL  |c DLL-Law  |b 71829924