Bekenntnisse einer Giftmischerin.

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Buchholz, Friedrich, 1768-1843.
Imprint:Berlin, 1803.
Description:1 v.
Language:German
Series:Bibliothek der deutschen Literatur ; fiche 19836.
Format: Microform Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/5031674
Hidden Bibliographic Details
ISBN:3598503709 : DM 56,- (together with other works of the same author)
Notes:Originally published anonymously.
Microfiche. Munich : Saur, 1990-1994. 1 fiche. (Bibliothek der deutschen Literatur ; box 45, fiche 19836)
Original held by: Österreichische Nationalbibliothek. au
LEADER 01567nam a2200349Ki 4500
001 5031674
003 ICU
005 20031217190300.0
007 he bmb---bbca
008 951218s1803 gw b u000|u ger d
015 |a GFR-DNB-95,P03 
016 7 |a 911515280  |2 GyFmDB 
020 |a 3598503709 :  |c DM 56,- (together with other works of the same author) 
035 |a (IEN)DDB 00012089 
040 |a GyFmDB  |c IEN  |d IEN 
100 1 |a Buchholz, Friedrich,  |d 1768-1843.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n87933829  |1 http://viaf.org/viaf/41911224 
245 1 0 |a Bekenntnisse einer Giftmischerin. 
260 |a Berlin,  |c 1803. 
300 |a 1 v. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a microform  |b h  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/h 
338 |a microfiche  |b he  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/he 
500 |a Originally published anonymously. 
533 |a Microfiche.  |b Munich :  |c Saur,  |d 1990-1994.  |e 1 fiche.  |f (Bibliothek der deutschen Literatur ; box 45, fiche 19836) 
539 |a q  |b 1990  |c 1994  |d gw 
535 1 |a Original held by: Österreichische Nationalbibliothek.  |g au 
830 0 |a Bibliothek der deutschen Literatur ;  |v fiche 19836. 
903 |a HeVa 
929 |a nox 
999 f f |i ab9b7f56-190d-51cc-b9cf-c8da919072c9  |s 7be9a1b0-f620-544a-b2e5-a7c32474ea46 
928 |t Library of Congress classification  |a PT1100.B535 1995  |p microfc  |l JRL  |c JRL-Mic  |i 6473329 
927 |t Library of Congress classification  |a PT1100.B535 1995  |p microfc  |l JRL  |c JRL-Mic  |b mq8114281  |i 7582379