Limites et discontinuités en géographie /

Saved in:
Bibliographic Details
Imprint:Paris : Sedes, c2002.
Description:159 p. : ill. ; 24 cm.
Language:French
Series:Dossiers des Images économiques du monde ; 0290-3318
Dossiers des Images économiques du monde (Unnumbered)
Subject:Human geography -- Methodology.
Physical geography -- Methodology.
Geomorphology -- Methodology.
Biogeography -- Methodology.
Biogeography.
Human geography.
Physical geography.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/4953204
Hidden Bibliographic Details
Other authors / contributors:Carroué, Laurent.
ISBN:2718194367
Notes:Includes bibliographical references (p. [153]-159).
LEADER 01975cam a2200421 a 4500
001 4953204
003 ICU
005 20070327084400.0
008 021122s2002 fr a b 000 0 fre d
020 |a 2718194367 
035 |a NYPGR51096543-B 
035 |a (OCoLC)51096543 
035 |a (WaOLN)M190000187 
040 |a *TZT*  |b fre  |c *TZT*  |d NN  |d OCoLC  |d CStRLIN  |d OCoLC 
072 7 |a G  |2 lcco 
082 1 4 |a 900  |2 1 
245 0 0 |a Limites et discontinuités en géographie /  |c Laurent Carroué ... [et al.]. 
260 |a Paris :  |b Sedes,  |c c2002. 
300 |a 159 p. :  |b ill. ;  |c 24 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
490 1 0 |a Dossiers des Images économiques du monde ;  |x 0290-3318 
504 |a Includes bibliographical references (p. [153]-159). 
650 0 |a Human geography  |x Methodology.  |0 http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85005572 
650 0 |a Physical geography  |x Methodology. 
650 0 |a Geomorphology  |x Methodology.  |0 http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh00006776 
650 0 |a Biogeography  |x Methodology. 
650 7 |a Biogeography.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00832095 
650 7 |a Human geography.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00963107 
650 7 |a Physical geography.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01062647 
700 1 |a Carroué, Laurent.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/no94008776  |1 http://viaf.org/viaf/66552888 
830 0 |a Dossiers des Images économiques du monde (Unnumbered) 
903 |a HeVa 
929 |a cat 
999 f f |i 7b9b4e7d-20db-56dd-8de4-5fda6bfa1f1c  |s 65742a1d-4726-5df0-82c5-0c1f7778159d 
928 |t Library of Congress classification  |a GF21.L565 2002  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 4361356 
927 |t Library of Congress classification  |a GF21.L565 2002  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 61896320  |i 7518505