Franz Kafka /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Dietz, Ludwig, 1933-
Imprint:Stuttgart : Metzler, 1975.
Description:xiii, 117 p. ; 19 cm.
Language:German
Series:Sammlung Metzler ; Bd. 138 : Abt. D, Literaturgeschichte
Subject:Kafka, Franz, -- 1883-1924
Kafka, Franz, -- 1883-1924.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/49298
Hidden Bibliographic Details
ISBN:347610138X : DM8.80
Notes:Includes indexes.
Bibliography: p. viii-xiii.
LEADER 01600nam a2200385 i 4500
001 49298
003 ICU
005 19971217162700.0
008 750922s1975 gw b 00110bger u
010 |a  75515026 
015 |a GFR75-A 
020 |a 347610138X :  |c DM8.80 
035 |a (ICU)BID618715 
035 |a (OCoLC)1819542 
040 |a DLC  |c DLC 
041 0 |a ger 
050 0 |a PT2621.A26  |b Z676 
100 1 |a Dietz, Ludwig,  |d 1933-  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n83048151  |1 http://viaf.org/viaf/109933353 
245 0 0 |a Franz Kafka /  |c Ludwig Dietz. 
260 0 |a Stuttgart :  |b Metzler,  |c 1975. 
300 |a xiii, 117 p. ;  |c 19 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
490 0 |a Sammlung Metzler ; Bd. 138 : Abt. D, Literaturgeschichte 
500 |a Includes indexes. 
504 |a Bibliography: p. viii-xiii. 
600 1 0 |a Kafka, Franz,  |d 1883-1924  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n81063091  |1 http://viaf.org/viaf/56611857 
600 1 7 |a Kafka, Franz,  |d 1883-1924.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00073986  |1 http://viaf.org/viaf/56611857 
903 |a HeVa 
903 |a Hathi 
929 |a cat 
999 f f |i df674be1-506c-598a-a85c-6f7dda843ed9  |s 8ae6d211-4808-5f34-82b7-fe841a60dc4d 
928 |t Library of Congress classification  |a PT2621.A32Z8D56  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 1925760 
927 |t Library of Congress classification  |a PT2621.A32Z8D56  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 35583810  |i 64855