al-Ghāʼib wa-al-shāhid fī al-muwashshaḥāt al-Andalusīyah /

الغائب والشاهد في الموشحات الأندلسية /
Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Raydān, Salīm.
ريدان، سليم.
Imprint:[Tunis] : S. Rīdān, [2000]
[تونس] : س. ريدان، [2000]
Description:201, 43 p. : ill. ; 21 cm.
Language:Arabic
French
Subject:Arabic poetry -- Spain -- History and criticism.
Muwashshah -- Spain -- History and criticism.
Arabic poetry.
Muwashshah.
Spain -- Andalusia.
Criticism, interpretation, etc.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/4913469
Hidden Bibliographic Details
Varying Form of Title:Du Muwaššaḥ andalous : les airs et les mots
ISBN:9973317386
Notes:Includes bibliographical references.
Arabic and French.
committed to retain 20170930 20421213 HathiTrust
LEADER 02622cam a2200517 a 4500
001 4913469
003 ICU
005 20060209131700.0
008 030820s2000 ti a b 000 0 ara
010 |a  2001303612 
020 |a 9973317386 
035 |a (CStRLIN)PAUN03-B1736 
035 |a (OCoLC)47777189 
040 |a DLC  |c DLC  |d NIC  |d MiU  |d PU 
041 0 |a ara  |a fre 
042 |a lcode  |a pcc 
043 |a e-sp--- 
050 4 |a PJ8410  |b .R387 2000 
066 |c (3 
090 |a PJ8410  |b .R387 2000 
100 1 |6 880-01  |a Raydān, Salīm.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/no2002050176  |1 http://viaf.org/viaf/59409649 
245 1 3 |6 880-02  |a al-Ghāʼib wa-al-shāhid fī al-muwashshaḥāt al-Andalusīyah /  |c Salīm Rīdān. 
246 1 5 |a Du Muwaššaḥ andalous :  |b les airs et les mots 
260 |6 880-03  |a [Tunis] :  |b S. Rīdān,  |c [2000] 
300 |a 201, 43 p. :  |b ill. ;  |c 21 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
546 |a Arabic and French. 
504 |a Includes bibliographical references. 
583 1 |a committed to retain  |c 20170930  |d 20421213  |f HathiTrust  |5 ICU 
650 0 |a Arabic poetry  |z Spain  |x History and criticism.  |0 http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh2009115260 
650 0 |a Muwashshah  |z Spain  |x History and criticism. 
650 7 |a Arabic poetry.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00812533  |0 http://id.worldcat.org/fast/812533 
650 7 |a Muwashshah.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01031229  |0 http://id.worldcat.org/fast/1031229 
651 7 |a Spain  |z Andalusia.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01217626  |0 http://id.worldcat.org/fast/1217626 
655 7 |a Criticism, interpretation, etc.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01411635  |0 http://id.worldcat.org/fast/1411635 
903 |a Hathi 
903 |a HeVa 
880 1 |6 100-01/(3/r  |a ريدان، سليم.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/no2002050176  |1 http://viaf.org/viaf/59409649 
880 1 2 |6 245-02/(3/r  |a الغائب والشاهد في الموشحات الأندلسية /  |c سليم ريدان. 
880 |6 260-03/(3/r  |a [تونس] :  |b س. ريدان،  |c [2000] 
929 |a cat 
999 f f |i c0c3ee59-c180-587a-9c1c-a2bb7fa29dd5  |s e4634e47-43ee-5d51-82bd-6c5ce00ea203 
928 |t Library of Congress classification  |a PJ8410.R387 2000  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 4706918 
927 |t Library of Congress classification  |a PJ8410.R387 2000  |l JRL  |c JRL-Gen  |e BAND  |b 64062755  |i 7491006