Kayfa yanẓuru al-Muslimūn ilá al-Ḥijāz wa-Jazīrat al-ʻArab? : mashāʻir wa-aḥāsīs wa-dirāsāt wa-mulāḥaẓāt /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Nadvī, Abulḥasan ʻAlī, 1913-
Edition:al-Ṭabʻah 2.
Imprint:al-Qāhirah : Dār al-Iʻtiṣām, 1979.
Description:127 p. ; 20 cm.
Language:Arabic
Subject:Saudi Arabia -- Miscellanea.
Saudi Arabia.
Miscellanea.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/468387
Hidden Bibliographic Details
ISBN:9777318057 : £E0.50
Notes:Includes bibliographical references.
committed to retain 20170930 20421213 HathiTrust
LEADER 01513cam a2200373Ii 4500
001 468387
003 ICU
005 19981115100900.0
008 800612s1979 ua b 000 0 arar
010 |a  80960390 
020 |a 9777318057 : £E0.50 
035 |a (OCoLC)17055023 
040 |a DLC  |c DLC  |d HLS  |d CGU 
043 |a a-su--- 
049 |a CGUA 
050 0 0 |a DS204  |b .N32 1979 
100 1 |a Nadvī, Abulḥasan ʻAlī,  |d 1913- 
245 1 0 |a Kayfa yanẓuru al-Muslimūn ilá al-Ḥijāz wa-Jazīrat al-ʻArab? :  |b mashāʻir wa-aḥāsīs wa-dirāsāt wa-mulāḥaẓāt /  |c Abū al-Ḥasan ʻAlī al-Ḥasanī al-Nadwī. 
250 |a al-Ṭabʻah 2. 
260 |a al-Qāhirah :  |b Dār al-Iʻtiṣām,  |c 1979. 
300 |a 127 p. ;  |c 20 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier 
504 |a Includes bibliographical references. 
583 1 |a committed to retain  |c 20170930  |d 20421213  |f HathiTrust  |5 ICU 
651 0 |a Saudi Arabia  |x Miscellanea. 
651 7 |a Saudi Arabia.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01210372 
655 7 |a Miscellanea.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01423854 
903 |a Hathi 
929 |a retrocon 
999 f f |i 817fa45b-4ae1-50fc-b7d3-2b9c6ec5e5d7  |s e691641a-b401-55bc-90ee-e2b19a092fb8 
928 |t Library of Congress classification  |a DS204.N320 1979  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 1482520 
927 |t Library of Congress classification  |a DS204.N320 1979  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 091422203  |i 1354409