Dictionnaire de droit international public /

Saved in:
Bibliographic Details
Imprint:Bruxelles : Bruylant; [s.l.] : AUF. Agence universitaire de la francophonie, 2001.
Description:xli, 1198 p. 25 cm.
Language:French
Series:Universités francophones
Subject:International law -- Dictionaries.
International law.
Droit international -- Dictionnaires français.
Dictionaries.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/4679432
Hidden Bibliographic Details
Other authors / contributors:Salmon, Jean J. A.
ISBN:2802715208
LEADER 01489cam a2200373Ii 4500
001 4679432
003 ICU
005 20030601194800.0
008 020218s2001 be d 000 0 fre d
020 |a 2802715208 
029 0 |a TZT  |b JTL00086003 
035 |a (OCoLC)49199872 
040 |a TZT  |b fre  |c TZT  |d MUQ  |d CGU  |d OCoLC 
049 |a CGUA 
050 4 |a KZ1161  |b .D538 2001 
072 7 |a K  |2 lcco 
082 1 4 |a 340  |2 1 
245 0 0 |a Dictionnaire de droit international public /  |c sous la direction de Jean Salmon ; préface de Gilbert Guillaume. 
260 |a Bruxelles :  |b Bruylant;  |a [s.l.] :  |b AUF. Agence universitaire de la francophonie,  |c 2001. 
300 |a xli, 1198 p.  |c 25 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier 
440 0 |a Universités francophones 
650 0 |a International law  |v Dictionaries. 
650 7 |a International law.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00976984 
650 6 |a Droit international  |v Dictionnaires français. 
653 |a International public law  |a Dictionary 
655 7 |a Dictionaries.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01423826 
700 1 |a Salmon, Jean J. A. 
929 |a cat 
999 f f |i be1d72d3-6853-51c5-a892-2e904cc9befb  |s 851e53b5-c011-5368-baca-ef88fdfae955 
928 |t Library of Congress classification  |a XXKZ1161.D538 2001  |l DLL  |c DLL-Law  |i 4546039 
927 |t Library of Congress classification  |a XXKZ1161.D538 2001  |l DLL  |c DLL-Law  |e MCDE  |b 60309106  |i 7285209