Zhongguo shang gu shi lun wen zhai yao /

中國上古史論文摘要 /
Saved in:
Bibliographic Details
Edition:Chu ban.
初版.
Imprint:Taibei Shi : Guo li bian yi guan, Minguo 91 [2002]
臺北市 : 國立編譯館, 民國91 [2002]
Description:37, 781 p. ; 24 cm.
Language:Chinese
Subject:China -- History -- To 221 B.C. -- Sources.
China.
History.
Sources.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/4663682
Hidden Bibliographic Details
Other authors / contributors:Wang, Zhongfu, 1936-
王仲孚, 1936-
Guo li bian yi guan(China).
國立編譯館 (China).
ISBN:9570104953
Notes:committed to retain 20170930 20421213 HathiTrust
LEADER 01800cam a2200433 a 4500
001 4663682
003 ICU
005 20071005174300.0
008 030708s2002 ch 000 0 chi d
035 |a (OCoLC)50860605  |z (OCoLC)146912598 
035 |a (CStRLIN)ILCO03-B5659 
020 |a 9570104953 
040 |a IUL  |c IUL  |d MiU-A  |d PU  |d ICU-FE 
043 |a a-cc--- 
050 4 |a DS741.15  |b .Z46 2002 
066 |c $1 
090 |a DS741.15  |b .Z467 2002 
245 0 0 |6 880-01  |a Zhongguo shang gu shi lun wen zhai yao /  |c Wang Zhongfu bian ji ; Guo li bian yi guan zhu bian. 
250 |6 880-02  |a Chu ban. 
260 |6 880-03  |a Taibei Shi :  |b Guo li bian yi guan,  |c Minguo 91 [2002] 
300 |a 37, 781 p. ;  |c 24 cm. 
583 1 |a committed to retain  |c 20170930  |d 20421213  |f HathiTrust  |5 ICU 
651 0 |a China  |x History  |y To 221 B.C.  |v Sources. 
651 7 |a China.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01206073 
648 7 |a To 221 B.C.  |2 fast 
655 7 |a History.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01411628 
655 7 |a Sources.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01423900 
700 1 |6 880-04  |a Wang, Zhongfu,  |d 1936- 
710 2 |6 880-05  |a Guo li bian yi guan(China). 
903 |a Hathi 
880 0 0 |6 245-01/$1  |a 中國上古史論文摘要 /  |c 王仲孚編輯 ; 國立編譯館主編. 
880 |6 250-02/$1  |a 初版. 
880 |6 260-03/$1  |a 臺北市 :  |b 國立編譯館,  |c 民國91 [2002] 
880 1 |6 700-04/$1  |a 王仲孚,  |d 1936- 
880 2 |6 710-05/$1  |a 國立編譯館 (China). 
929 |a cat 
999 f f |i 11bd66a6-795e-5235-88a9-d66846edf288  |s 643773d1-dc23-59a3-a144-83757c30cc00 
928 |t Library of Congress classification  |a DS741.15.Z467 2002  |l JRL  |c JRL-CJK  |i 4605511 
927 |t Library of Congress classification  |a DS741.15.Z467 2002  |l JRL  |c JRL-CJK  |e beck  |b 60625918  |i 7268355