Hans Henny Jahnn : die Kunst der Überschreitung /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Niehoff, Reiner.
Imprint:München : Matthes & Seitz, 2001.
Description:525 p. : ill. ; 23 cm.
Language:German
Subject:Jahnn, Hans Henny, -- 1894-1959.
Jahnn, Hans Henny, -- 1894-1959
Criticism, interpretation, etc.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/4519371
Hidden Bibliographic Details
ISBN:3882218339 (hd.bd.)
LEADER 01575cam a22003494a 4500
001 4519371
003 ICU
005 20020104135300.0
008 011026s2001 gw a b 001 0 ger c
020 |a 3882218339 (hd.bd.) 
035 |a (OCoLC)48231750 
040 |a OHX  |c OHX  |d CGU 
042 |a pcc 
049 |a CGUA 
050 4 |a PT2619.A6  |b Z79 2001 
072 7 |a PT  |2 lcco 
100 1 |a Niehoff, Reiner.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n92066826  |1 http://viaf.org/viaf/69407 
245 1 0 |a Hans Henny Jahnn :  |b die Kunst der Überschreitung /  |c Reiner Niehoff. 
260 |a München :  |b Matthes & Seitz,  |c 2001. 
300 |a 525 p. :  |b ill. ;  |c 23 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
600 1 0 |a Jahnn, Hans Henny,  |d 1894-1959.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n82053106  |1 http://viaf.org/viaf/73915011 
600 1 7 |a Jahnn, Hans Henny,  |d 1894-1959  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00090715  |1 http://viaf.org/viaf/73915011 
655 7 |a Criticism, interpretation, etc.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01411635 
903 |a HeVa 
903 |a Hathi 
929 |a cat 
999 f f |i 337af677-a60b-5677-beca-48613344feed  |s 6a61a5de-c9d8-59fd-9cdc-086da57c11d1 
928 |t Library of Congress classification  |a PT2619.A6Z79 2001  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 4687276 
927 |t Library of Congress classification  |a PT2619.A6Z79 2001  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 59622910  |i 7123755