Gengoha shakaigaku no genri /

言語派社会学の原理 /
Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Hashizume, Daisaburō, 1948-
橋爪大三郎, 1948-
Edition:Shohan.
初版.
Imprint:Tōkyō : Yōsensha, 2000.
東京 : 洋泉社, 2000.
Description:297, vii p. : ill. ; 20 cm.
Language:Japanese
Subject:Linguistic sociology.
Sociology -- Methodology -- Linguistic aspects.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/4486559
Hidden Bibliographic Details
Varying Form of Title:principles of linguistic sociology
ISBN:4896914791 : Y2900
LEADER 01838cam a2200397 a 4500
001 4486559
003 ICU
005 20071005144700.0
008 010906s2000 ja a b 001 0 jpn d
035 |a (OCoLC)52008092  |z (OCoLC)146507785 
035 |a (CStRLIN)ILCO01-B6625 
020 |a 4896914791 :  |c Y2900 
040 |a WAU  |c WAU  |d CStRLIN 
050 4 |a P40  |b .H37 2000 
066 |c $1 
090 |a P40  |b .H37 2000 
100 1 |6 880-01  |a Hashizume, Daisaburō,  |d 1948-  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/nr88004969  |1 http://viaf.org/viaf/39219259 
245 1 0 |6 880-02  |a Gengoha shakaigaku no genri /  |c Hashizume Daisaburō = principles of linguistic sociology / Daisaburō Hashizume. 
246 3 1 |a principles of linguistic sociology 
250 |6 880-03  |a Shohan. 
260 |6 880-04  |a Tōkyō :  |b Yōsensha,  |c 2000. 
300 |a 297, vii p. :  |b ill. ;  |c 20 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
650 0 |a Linguistic sociology. 
650 0 |a Sociology  |x Methodology  |x Linguistic aspects. 
903 |a HeVa 
903 |a HeVa 
880 1 |6 100-01/$1  |a 橋爪大三郎,  |d 1948-  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/nr88004969 
880 1 0 |6 245-02/$1  |a 言語派社会学の原理 /  |c 橋爪大三郎 = principles of linguistic sociology / Daisaburō Hashizume. 
880 |6 250-03/$1  |a 初版. 
880 |6 260-04/$1  |a 東京 :  |b 洋泉社,  |c 2000. 
999 f f |i 42a429dc-7d6c-5a82-8026-2a91e92639e0  |s dab18ae6-8f5d-51e4-9bcd-78014f4b4b3c 
928 |t Library of Congress classification  |a P40.H37 2000  |l JRL  |c JRL-CJK  |i 4387559 
927 |t Library of Congress classification  |a P40.H37 2000  |l JRL  |c JRL-CJK  |e osak  |b 59789929  |i 7086180