Kōshi Yamaoka Tesshū /

高士山岡鐵舟 /
Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Kuzuu, Yoshihisa, 1874-1958
葛生能久, 1874-
Imprint:Tōkyō : Kokuryūkai Shuppanbu, Shōwa 4 [1929]
東京 : 黑龍會出版部, 昭和 4 [1929]
Description:456, 140, [28] p., [11] p. of plates : ill. ; 20 cm.
Language:Japanese
Subject:
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/4423626
Hidden Bibliographic Details
Other title:Yamaoka Tesshū.
山岡鐵舟.
Other uniform titles:Takahashi, Deishū, 1835-1903. Selections. 1929.
高橋泥舟, 1835-1903. Selections. 1929.
Notes:"Takahashi Deishū ikō"--p. 93-140 (2nd group).
committed to retain 20170930 20421213 HathiTrust

MARC

LEADER 00000nam a2200000 a 4500
001 4423626
003 ICU
005 20010504180500.0
008 861003s1929 ja af 000 0bjpn
010 |a  86205801  
035 |a (OCoLC)15397900  |z (OCoLC)147887551 
040 |a DLC  |c DLC  |d CGU 
043 |a a-ja--- 
049 |a CGUA 
050 0 |a DS881.5.Y344  |b K89 1929 
066 |c $1 
100 1 |6 880-01  |a Kuzuu, Yoshihisa,  |d 1874-1958 
245 1 0 |6 880-02  |a Kōshi Yamaoka Tesshū /  |c [chosha Kuzuu Yoshihisa]. 
260 |6 880-03  |a Tōkyō :  |b Kokuryūkai Shuppanbu,  |c Shōwa 4 [1929] 
300 |a 456, 140, [28] p., [11] p. of plates :  |b ill. ;  |c 20 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a "Takahashi Deishū ikō"--p. 93-140 (2nd group). 
583 1 |a committed to retain  |c 20170930  |d 20421213  |f HathiTrust  |5 ICU 
600 1 0 |6 880-04  |a Yamaoka, Tesshū,  |d 1836-1888. 
650 0 |a Swordsmen  |z Japan  |x Biography. 
651 0 |a Japan  |x Officials and employees  |x Biography. 
600 1 7 |a Yamaoka, Tesshū,  |d 1836-1888  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00110207 
650 7 |a Employees.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00909111 
650 7 |a Swordsmen.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01140688 
651 7 |a Japan.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01204082 
655 7 |a Biography.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01423686 
700 1 2 |6 880-05  |a Takahashi, Deishū,  |d 1835-1903.  |t Selections.  |f 1929. 
740 0 1 |6 880-06  |a Yamaoka Tesshū. 
903 |a Hathi 
880 1 |6 100-01/$1  |a 葛生能久,  |d 1874- 
880 1 0 |6 245-02/$1  |a 高士山岡鐵舟 /  |c [著者葛生能久]. 
880 |6 260-03/$1  |a 東京 :  |b 黑龍會出版部,  |c 昭和 4 [1929] 
880 1 0 |6 600-04/$1  |a 山岡鐵舟,  |d 1836-1888. 
880 1 2 |6 700-05/$1  |a 高橋泥舟,  |d 1835-1903.  |t Selections.  |f 1929. 
880 0 1 |6 740-06/$1  |a 山岡鐵舟. 
929 |a retrocon 
999 f f |i f3f4dc2c-286f-5e63-a577-d4484a07fb25  |s b03534c1-1446-5c33-af49-ac87a89a5b81 
928 |t Other scheme  |a J2286 2782  |l JRL  |c JRL-GenHY  |i 4640561 
927 |t Other scheme  |a J2286 2782  |l JRL  |c JRL-GenHY  |b 100742140  |i 7014998