International criminal law /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Bantekas, Ilias.
Imprint:London : Cavendish, 2001.
Description:lvi, 323 p. ; 24 cm.
Language:English
Subject:Criminal jurisdiction.
International crimes.
Criminal procedure (International law)
Criminal jurisdiction.
International crimes.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/4373344
Hidden Bibliographic Details
Other authors / contributors:Nash, Susan, (Barrister)
Mackarel, Mark.
ISBN:1859415571
LEADER 01947cam a22004098a 4500
001 4373344
003 ICU
005 20201218152258.6
008 000712s2001 enk b 001 0 eng
015 |a GBA0-V2487 
020 |a 1859415571 
035 |a (OCoLC)45350539 
040 |a UKM  |c UKM  |d CGU 
049 |a CGUA 
050 4 |a K5036  |b .B368 2001 
082 0 4 |a 341.77  |2 21 
100 1 |a Bantekas, Ilias.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/no2001092717  |1 http://viaf.org/viaf/255432380 
245 1 0 |a International criminal law /  |c Ilias Bantekas, Susan Nash, Mark Mackarel. 
260 |a London :  |b Cavendish,  |c 2001. 
300 |a lvi, 323 p. ;  |c 24 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
650 0 |a Criminal jurisdiction.  |0 http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85034048 
650 0 |a International crimes.  |0 http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85067429 
650 0 |a Criminal procedure (International law)  |0 http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85034092 
650 7 |a Criminal jurisdiction.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00883228 
650 7 |a International crimes.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01761758 
700 1 |a Nash, Susan,  |c (Barrister)  |1 http://viaf.org/viaf/45357000  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n99277085 
700 1 |a Mackarel, Mark.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/no98064449  |1 http://viaf.org/viaf/75933321 
903 |a HeVa 
903 |a Hathi 
903 |a HeVa 
929 |a cat 
999 f f |i 4ce080ab-960f-58ea-b81e-b5a5ffe6bbd0  |s a6344e9c-ceba-5b47-854d-56307d7bb495 
928 |t Library of Congress classification  |a XXK5036.B368 2001  |l ASR  |c ASR-LawASR  |i 6385732 
927 |t Library of Congress classification  |a XXK5036.B368 2001  |l ASR  |c ASR-LawASR  |e GROS  |b 51623971  |i 6958198