Aquí es ninguna parte : poemas, 1974-1994 /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Serrano, Francisco, 1949-
Edition:1. ed. en Lecturas Mexicanas
Imprint:México, D.F. : Conaculta, 2000.
Description:254 p. ; 22 cm.
Language:Spanish
Series:Lecturas mexicanas. Cuarta serie
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/4293822
Hidden Bibliographic Details
Other authors / contributors:Quirarte, Vicente, 1954-
ISBN:9701840011
LEADER 01464cam a2200337 a 4500
001 4293822
003 ICU
005 20030530104800.0
008 000615s1999 mx 000 0 spa c
020 |a 9701840011 
035 |a (OCoLC)44416041 
040 |a COD  |c COD  |d OCoLC 
042 |a pcc 
049 |a CGUA 
050 4 |a PQ7298.29.E627  |b A6 1999 
100 1 |a Serrano, Francisco,  |d 1949-  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n85000024  |1 http://viaf.org/viaf/106024457 
245 1 0 |a Aquí es ninguna parte :  |b poemas, 1974-1994 /  |c Francisco Serrano ; presentación, Vicente Quirarte. 
250 |a 1. ed. en Lecturas Mexicanas 
260 |a México, D.F. :  |b Conaculta,  |c 2000. 
300 |a 254 p. ;  |c 22 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
440 0 |a Lecturas mexicanas.  |n Cuarta serie 
700 1 |a Quirarte, Vicente,  |d 1954-  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n85300890  |1 http://viaf.org/viaf/114913007 
903 |a HeVa 
903 |a Hathi 
929 |a cat 
999 f f |i 853a23b9-1cae-5766-bfb1-8f7dc6a5ca9c  |s af2afc34-bd4e-5a4b-a101-e790824a53c9 
928 |t Library of Congress classification  |a PQ7298.29.E627A6 1999  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 4674896 
927 |t Library of Congress classification  |a PQ7298.29.E627A6 1999  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 54147709  |i 6872197