Action de la chaleur et du froid sur l'activité des êtres vivants,

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Matisse, Georges, 1874-
Imprint:Paris, E. Larose, 1919.
Description:2 p. l., ii, 556 p. incl. tables, diagrs. 24 cm.
Language:French
Subject:Temperature -- Physiological effect
Animal heat
Animal heat.
Temperature -- Physiological effect.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/4224210
Hidden Bibliographic Details
Notes:Published also as Thèse--Univ. de Paris.
"Index bibliographique": p. [539]-551.
committed to retain 20170930 20421213 HathiTrust
LEADER 01375nam a2200337K 4500
001 4224210
003 ICU
005 20000406000000.0
008 880715s1919 fr a b 000 0 fre d
035 |a (OCoLC)18227764 
040 |a CUY  |c CUY  |d CGU 
049 |a CGUA 
090 |a QP135  |b .M3 
100 1 |a Matisse, Georges,  |d 1874- 
245 0 0 |a Action de la chaleur et du froid sur l'activité des êtres vivants,  |c par Georges Matisse. 
260 |a Paris,  |b E. Larose,  |c 1919. 
300 |a 2 p. l., ii, 556 p. incl. tables, diagrs.  |c 24 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Published also as Thèse--Univ. de Paris. 
504 |a "Index bibliographique": p. [539]-551. 
583 1 |a committed to retain  |c 20170930  |d 20421213  |f HathiTrust  |5 ICU 
650 0 |a Temperature  |x Physiological effect 
650 0 |a Animal heat 
650 7 |a Animal heat.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00809225 
650 7 |a Temperature  |x Physiological effect.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01147339 
929 |a retrocon 
999 f f |i 3c8c97a6-1074-5e30-9ec1-0bccfbdaff90  |s 84ffee4c-bfa7-55de-9913-b734a2235ebf 
928 |t Dewey Decimal classification  |a 591.1044 R901  |l JCL  |c JCL-SciDDC  |i 6364340 
927 |t Dewey Decimal classification  |a 591.1044 R901  |l JCL  |c JCL-SciDDC  |e CRERAR  |b 086825446  |i 6726039