Contributions to the botany of India /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Wight, Robert, 1796-1872
Imprint:London : Parbury, Allen, 1834.
Description:136 p. ; 24 cm.
Language:Latin
Subject:Botany -- India
Botany.
India.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/4206869
Hidden Bibliographic Details
Notes:10244 Pritzel.
Includes index.
committed to retain 20170930 20421213 HathiTrust
LEADER 01152nam a2200313Ii 4500
001 4206869
003 ICU
005 20000308000000.0
008 791002s1834 enk 001 0 lat d
035 |a (OCoLC)5457263 
040 |a VXG  |c VXG  |d CGU 
049 |a CGUA 
100 1 |a Wight, Robert,  |d 1796-1872 
245 1 0 |a Contributions to the botany of India /  |c by Robert Wight. 
260 |a London :  |b Parbury, Allen,  |c 1834. 
300 |a 136 p. ;  |c 24 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a 10244 Pritzel. 
500 |a Includes index. 
583 1 |a committed to retain  |c 20170930  |d 20421213  |f HathiTrust  |5 ICU 
650 0 |a Botany  |z India 
650 7 |a Botany.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00836869 
651 7 |a India.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01210276 
929 |a retrocon 
999 f f |i cf942cf1-fffa-5a98-a5b4-ce098f2e9cae  |s 01c5cd29-46c9-5397-8187-8efdde5778d2 
928 |t Dewey Decimal classification  |a 581.954 J400  |l JCL  |c JCL-SciDDC  |i 4733473 
927 |t Dewey Decimal classification  |a 581.954 J400  |l JCL  |c JCL-SciDDC  |e CRERAR  |b 086800030  |i 6699728