Planten van Nederlandsch-Indië, bruikbaar voor handel, nijverheid en geneeskunde.

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Bisschop Grevelink, Arnoldus Hermanus, 1811-1882.
Imprint:Amsterdam, J. H. de Bussy [1883]
Description:vi, xlviii, 876 p. illus. 23 cm.
Language:Dutch
Subject:Botany -- Indonesia
Botany
Indonesia
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/4202661
Hidden Bibliographic Details
Other authors / contributors:Prins, A. ed.
Notes:Ed. by A. Winkler Prins.
committed to retain 20170930 20421213 HathiTrust
LEADER 01516nam a2200361I 4500
001 4202661
005 20000307000000.0
008 720829s1883 ne 000 0 dut c
003 ICU
010 |a  17000652  
019 |a 23425403 
035 |a (OCoLC)394629 
040 |a OUN  |c OUN  |d EYM  |d CGU 
043 |a a-io--- 
049 |a CGUA 
050 |a QK367  |b .B5 
100 2 |a Bisschop Grevelink, Arnoldus Hermanus,  |d 1811-1882.  |1 http://viaf.org/viaf/310582755/ 
245 0 0 |a Planten van Nederlandsch-Indië,  |b bruikbaar voor handel, nijverheid en geneeskunde. 
260 |a Amsterdam,  |b J. H. de Bussy  |c [1883] 
300 |a vi, xlviii, 876 p.  |b illus.  |c 23 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Ed. by A. Winkler Prins. 
583 1 |a committed to retain  |c 20170930  |d 20421213  |f HathiTrust  |5 ICU 
650 0 |a Botany  |z Indonesia  |0 http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh2009117460 
650 7 |a Botany  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00836869 
651 7 |a Indonesia  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01209242 
700 1 |a Prins, A.  |e ed.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/no2008103657  |1 http://viaf.org/viaf/9854560/ 
929 |a retrocon 
999 f f |i 2a8fba49-b4a9-566e-8e6f-3a9cda24f4da  |s 5eae3692-a290-5f26-8d50-bfe1857cac9c 
928 |t Dewey Decimal classification  |a 581.991 O300  |l JCL  |c JCL-SciDDC  |i 6360765 
927 |t Dewey Decimal classification  |a 581.991 O300  |l JCL  |c JCL-SciDDC  |e CRERAR  |b 086802757  |i 6695305