Over veredelde landbouwplanten /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Vries, Hugo de, 1848-1935
Imprint:Amsterdam : S. L. Van Looy, 1899.
Description:32 p. ; 20 cm.
Language:Dutch
Subject:Plant hybridization
Field crops
Plant breeding
Field crops.
Plant breeding.
Plant hybridization.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/4201416
Hidden Bibliographic Details
Notes:At head of title : "Maatschappij tot nut van 't algemeen."
committed to retain 20170930 20421213 HathiTrust
LEADER 01364nam a2200349Ii 4500
001 4201416
003 ICU
005 20000307000000.0
008 800324s1899 ne 000 0 dut d
035 |a (OCoLC)6120839 
040 |a MOA  |c MOA  |d CGU 
049 |a CGUA 
090 |a SB123  |b .V74 1899 
100 1 |a Vries, Hugo de,  |d 1848-1935 
245 1 0 |a Over veredelde landbouwplanten /  |c door Prof. Hugo de Vries. 
260 |a Amsterdam :  |b S. L. Van Looy,  |c 1899. 
300 |a 32 p. ;  |c 20 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a At head of title : "Maatschappij tot nut van 't algemeen." 
583 1 |a committed to retain  |c 20170930  |d 20421213  |f HathiTrust  |5 ICU 
650 0 |a Plant hybridization 
650 0 |a Field crops 
650 0 |a Plant breeding 
650 7 |a Field crops.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00923817 
650 7 |a Plant breeding.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01065287 
650 7 |a Plant hybridization.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01715750 
929 |a retrocon 
999 f f |i 084907fb-34c0-5f99-ba93-a883cc5af326  |s 6b6dadba-35eb-50b3-b1b7-6d7806b8d244 
928 |t Dewey Decimal classification  |a 581.15 P900  |l JCL  |c JCL-SciDDC  |i 4468002 
927 |t Dewey Decimal classification  |a 581.15 P900  |l JCL  |c JCL-SciDDC  |e CRERAR  |b 086790219  |i 6694124