Der Sinnesorgane der Pflanzen. Ein Vortrag,

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Haberlandt, Gottlieb, 1854-
Imprint:Leipzig, Barth, 1904.
Description:46 p. 22 cm.
Language:German
Subject:Plants -- Irritability and movements
Plants -- Irritability and movements.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/4198833
Hidden Bibliographic Details
Notes:committed to retain 20170930 20421213 HathiTrust
LEADER 01093nam a2200289I 4500
001 4198833
003 ICU
005 20000306000000.0
008 870624s1904 gw 000 0 ger d
035 |a (OCoLC)16070447 
040 |a VXG  |c VXG  |d CGU 
049 |a CGUA 
090 |a QK771  |b .H195 
100 1 |a Haberlandt, Gottlieb,  |d 1854- 
245 1 4 |a Der Sinnesorgane der Pflanzen.  |b Ein Vortrag,  |c von G. Haberlandt. 
260 |a Leipzig,  |b Barth,  |c 1904. 
300 |a 46 p.  |c 22 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier 
583 1 |a committed to retain  |c 20170930  |d 20421213  |f HathiTrust  |5 ICU 
650 0 |a Plants  |x Irritability and movements 
650 7 |a Plants  |x Irritability and movements.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01066046 
929 |a retrocon 
999 f f |i 9b791efa-59f3-52d7-b828-b4a32c6a3b1b  |s cf83723b-da1e-57ab-8d64-6fc63776b574 
928 |t Dewey Decimal classification  |a 581.1 Q404  |l JCL  |c JCL-SciDDC  |i 6359983 
927 |t Dewey Decimal classification  |a 581.1 Q404  |l JCL  |c JCL-SciDDC  |e CRERAR  |b 086788270  |i 6691410