Mei xue yu shi jian = Meixue yu shijian /

美学与实践 = Meixue yu shijian /
Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Zhu, Liyuan, 1945-
朱立元, 1945-
Edition:Di 1 ban.
第1版.
Imprint:Guilin Shi : Guangxi shi fan da xue chu ban she, 1999.
桂林市 : 广西师范大学出版社, 1999.
Description:4, 4, 398 p. ; 21 cm.
Language:Chinese
Subject:Aesthetics.
Art criticism.
Aesthetics.
Art criticism.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/4184767
Hidden Bibliographic Details
Varying Form of Title:Meixue yu shijian
ISBN:7563329293
Notes:Includes bibliographical references.
LEADER 01509cam a2200385 a 4500
001 4184767
003 ICU
005 20071005124700.0
008 000301s1999 cc b 000 0 chi d
035 |a (OCoLC)44793264  |z (OCoLC)146246723 
035 |a (CStRLIN)ILCO00-B1888 
020 |a 7563329293 
040 |a CVU  |c CVU  |d ICU-FE  |d CStRLIN 
050 4 |a BH39  |b .C565 1999 
066 |c $1 
090 |a BH39  |b .Z48 1999 
100 1 |6 880-01  |a Zhu, Liyuan,  |d 1945- 
245 1 0 |6 880-02  |a Mei xue yu shi jian =  |b Meixue yu shijian /  |c Zhu Liyuan zhu. 
246 3 1 |a Meixue yu shijian 
250 |6 880-03  |a Di 1 ban. 
260 |6 880-04  |a Guilin Shi :  |b Guangxi shi fan da xue chu ban she,  |c 1999. 
300 |a 4, 4, 398 p. ;  |c 21 cm. 
504 |a Includes bibliographical references. 
650 0 |a Aesthetics. 
650 0 |a Art criticism. 
650 7 |a Aesthetics.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00798702 
650 7 |a Art criticism.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00815492 
880 1 |6 100-01/$1  |a 朱立元,  |d 1945- 
880 1 0 |6 245-02/$1  |a 美学与实践 =  |b Meixue yu shijian /  |c 朱立元著. 
880 |6 250-03/$1  |a 第1版. 
880 |6 260-04/$1  |a 桂林市 :  |b 广西师范大学出版社,  |c 1999. 
929 |a cat 
999 f f |i c52960be-f71e-5ac8-b4da-310ab25dfe49  |s d8e17dad-c68b-53b3-93ca-68dfe70117e4 
928 |t Library of Congress classification  |a BH39.Z48 1999  |l JRL  |c JRL-CJK  |i 4465350 
927 |t Library of Congress classification  |a BH39.Z48 1999  |l JRL  |c JRL-CJK  |e chie  |b 55837551  |i 6672061