La patria periodística /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Carnevale, Susana.
Imprint:Buenos Aires, Argentina : Colihue, [1999]
Description:269 p. ; 23 cm.
Language:Spanish
Series:Colección de periodismo y comunicación
La posta. Serie mayor
Posta (Ediciones Colihue). Serie mayor.
Subject:Primera plana.
Opinión (Buenos Aires, Argentina)
Argentine periodicals -- History.
Argentine newspapers -- History.
Press -- Argentina -- History.
Journalism -- Argentina -- History.
Argentine newspapers.
Press.
Argentina.
History.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/4177643
Hidden Bibliographic Details
ISBN:950581979X
Notes:Includes bibliographical references (p. 267-269).
LEADER 02096cam a2200481 a 4500
001 4177643
003 ICU
005 20030529114500.0
008 000801s1999 ag b 000 0 spa d
020 |a 950581979X 
035 |a (OCoLC)44698705 
040 |a IQU  |c IQU  |d OCoLC 
043 |a s-ag--- 
049 |a CGUA 
090 |a PN5004  |b .C37 1999 
100 1 |a Carnevale, Susana.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n2001029950  |1 http://viaf.org/viaf/21484487 
245 1 3 |a La patria periodística /  |c Susana Carnevale. 
260 |a Buenos Aires, Argentina :  |b Colihue,  |c [1999] 
300 |a 269 p. ;  |c 23 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
440 0 |a Colección de periodismo y comunicación 
490 1 |a La posta. Serie mayor 
504 |a Includes bibliographical references (p. 267-269). 
630 0 0 |a Primera plana.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n94115071 
630 0 0 |a Opinión (Buenos Aires, Argentina) 
650 0 |a Argentine periodicals  |x History. 
650 0 |a Argentine newspapers  |x History. 
650 0 |a Press  |z Argentina  |x History. 
650 0 |a Journalism  |z Argentina  |x History. 
650 7 |a Argentine newspapers.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00814283 
650 7 |a Press.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01075837 
651 7 |a Argentina.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01205614 
648 7 |a 1900-1999  |2 fast 
655 7 |a History.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01411628 
830 0 |a Posta (Ediciones Colihue).  |p Serie mayor.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/no99034655 
903 |a HeVa 
903 |a Hathi 
929 |a cat 
999 f f |i 13a63e35-c41c-5d8c-9730-bd0adef1eca9  |s 80651191-2a9b-5895-9719-9eebd245753d 
928 |t Library of Congress classification  |a PN5004.C37 1999  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 4669476 
927 |t Library of Congress classification  |a PN5004.C37 1999  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 55542722  |i 6661381