Jakobinismus und Demokratie in Geschichte und Literatur /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Grab, Walter.
Imprint:Frankfurt am Main ; New York : Peter Lang, 1998.
Description:267 p. ; 21 cm.
Language:German
Series:Forschungen zum Junghegelianismus Bd. 2
Subject:Revolution (France : 1789-1799)
Jacobins -- Germany -- History.
Jacobins in literature.
Influence (Literary, artistic, etc.)
Jacobins.
Jacobins in literature.
France.
Germany.
History.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/4142369
Hidden Bibliographic Details
ISBN:3631332068
Notes:Includes bibliographical references.
LEADER 02065nam a2200421Ia 4500
001 4142369
003 ICU
005 20030529024600.0
008 000306s1998 gw b 000 0 ger d
020 |a 3631332068 
035 |a (OCoLC)43573676 
040 |a CGU  |c CGU  |d OCoLC 
049 |a CGUA 
090 |a DD197  |b .G733 1998 
100 1 |a Grab, Walter.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n80110143  |1 http://viaf.org/viaf/24441 
245 1 0 |a Jakobinismus und Demokratie in Geschichte und Literatur /  |c Walter Grab ; 14 Abhandlungen mit einer Einführung von Hans Otto Horch. 
260 |a Frankfurt am Main ;  |a New York :  |b Peter Lang,  |c 1998. 
300 |a 267 p. ;  |c 21 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
440 0 |a Forschungen zum Junghegelianismus  |v Bd. 2 
504 |a Includes bibliographical references. 
650 0 |a Jacobins  |z Germany  |x History. 
650 0 |a Jacobins in literature.  |0 http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh94005321 
650 7 |a Influence (Literary, artistic, etc.)  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00972484 
650 7 |a Jacobins.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00981035 
650 7 |a Jacobins in literature.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00981038 
611 2 7 |a Revolution (France : 1789-1799)  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01354514 
651 7 |a France.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01204289 
651 7 |a Germany.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01210272 
648 7 |a 1789-1799  |2 fast 
655 7 |a History.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01411628 
903 |a HeVa 
929 |a cat 
999 f f |i ec7992d9-8b6d-571e-b511-3f19b5f1a598  |s 7000939f-c82b-5091-b1a4-ba709e7ea8fa 
928 |t Library of Congress classification  |a DD197.G733 1998  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 4459525 
927 |t Library of Congress classification  |a DD197.G733 1998  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 53550924  |i 6615577