A bibliography of John Rastell /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Devereux, E. J. (Edward James), 1935-1994.
Imprint:Montreal ; Kingston ; Ithaca : McGill-Queen's University Press, 1999.
Description:xvi, 183 p. : ill. ; 24 cm.
Language:English
Subject:Rastell, John, -- -1536 -- Catalogs.
Rastell, John, -- -1536.
Early printed books -- 16th century.
Early printed books -- England -- London -- 16th century.
Printers -- England -- London.
Early printed books.
England.
Bibliography.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/4091440
Hidden Bibliographic Details
ISBN:077351841X : $65.00
Notes:Includes bibliographical references.
LEADER 02095cam a2200469 a 4500
001 4091440
005 20181226132519.9
008 980910s1999 quca bc 000 0deng d
003 ICU
010 |a cn 98901127 
015 |a C98-901127-5 
020 |a 077351841X :  |c $65.00 
035 |a MAHGBMV65530-B 
035 |a (MH)MHBMV65530HU 
035 |a (OCoLC)39913837 
035 |a 90048570 
040 |a CaOONL  |b eng  |c CaOONL  |d MH  |d CStRLIN  |d OCoLC 
055 3 |a PR2336 R4  |b Z54 1999 
082 0 |a 015.421  |2 21 
100 1 |a Devereux, E. J.  |q (Edward James),  |d 1935-1994.  |1 http://viaf.org/viaf/10024035 
245 1 2 |a A bibliography of John Rastell /  |c E.J. Devereux. 
260 |a Montreal ;  |a Kingston ;  |a Ithaca :  |b McGill-Queen's University Press,  |c 1999. 
300 |a xvi, 183 p. :  |b ill. ;  |c 24 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
504 |a Includes bibliographical references. 
600 1 0 |a Rastell, John,  |d -1536  |v Catalogs. 
600 1 7 |a Rastell, John,  |d -1536.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01843303  |1 http://viaf.org/viaf/107028065 
648 7 |a 1500-1599  |2 fast 
650 0 |a Early printed books  |y 16th century.  |0 http://id.loc.gov/authorities/subjects/sh85013850 
650 0 |a Early printed books  |z England  |z London  |y 16th century. 
650 0 |a Printers  |z England  |z London. 
650 7 |a Early printed books.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00900645 
651 7 |a England.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01219920 
655 7 |a Bibliography.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01423717 
752 |a Canada  |b Québec  |d Montréal. 
903 |a HeVa 
929 |a cat 
999 f f |i 2c309fb1-7427-5c50-bb61-cfc56b11c968  |s a7dd4b61-ccad-5e4b-ba6d-3dbbe4238d0a 
928 |t Library of Congress classification  |a PR2336.R4 Z54 1999  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 6340108 
927 |t Library of Congress classification  |a PR2336.R4 Z54 1999  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 55320920  |i 6558700