Förhandlingar vid Nordiska naturforskare- och läkaremötet i Helsingfors den 7 till 12 juli 1902 = Comptes rendus du Congrès des naturalistes et médecins du Nord tenu à Helsingfors du 7 au 12 juillet 1902.

Saved in:
Bibliographic Details
Meeting name:Nordiska naturforskare- och läkaremötet (1902 : Helsinki, Finland)
Imprint:Helsingfors : Helsingfors centraltryckeri o. bokbinderiaktiebolag, 1903.
Description:621 p. in various pagings : ill. ; 23 cm.
Language:Swedish
Subject:Science -- Scandinavia -- Congresses.
Medicine -- Scandinavia -- Congresses.
Medicine.
Science.
Scandinavia.
Conference papers and proceedings.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/4040136
Hidden Bibliographic Details
Other title:Comptes rendus du Congrès des naturalistes et médecins du Nord.
LEADER 01631nam a2200325Ia 4500
001 4040136
003 ICU
005 19991104000000.0
008 840921s1903 fi a 100 0 swe d
035 |a (OCoLC)11181033 
040 |a VXG  |c VXG  |d CGU 
049 |a CGUA 
090 |a Q61  |b .N67 1902 
111 2 |a Nordiska naturforskare- och läkaremötet  |d (1902 :  |c Helsinki, Finland) 
245 1 0 |a Förhandlingar vid Nordiska naturforskare- och läkaremötet i Helsingfors den 7 till 12 juli 1902 =  |b Comptes rendus du Congrès des naturalistes et médecins du Nord tenu à Helsingfors du 7 au 12 juillet 1902. 
260 |a Helsingfors :  |b Helsingfors centraltryckeri o. bokbinderiaktiebolag,  |c 1903. 
300 |a 621 p. in various pagings :  |b ill. ;  |c 23 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier 
650 0 |a Science  |z Scandinavia  |v Congresses. 
650 0 |a Medicine  |z Scandinavia  |v Congresses. 
650 7 |a Medicine.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01014893 
650 7 |a Science.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01108176 
651 7 |a Scandinavia.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01242804 
655 7 |a Conference papers and proceedings.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01423772 
740 0 1 |a Comptes rendus du Congrès des naturalistes et médecins du Nord. 
999 f f |i af72930c-f111-52eb-a9b2-7cd1e94e7c32  |s 60ce139f-1643-5ded-aa6c-99233f506de7 
928 |t Dewey Decimal classification  |a 570.68 Q200  |l JCL  |c JCL-SciDDC  |i 4626526 
927 |t Dewey Decimal classification  |a 570.68 Q200  |l JCL  |c JCL-SciDDC  |e CRERAR  |b 086753623  |i 6505235