Traité pratique de calorimétrie chimique /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Berthelot, M. (Marcellin), 1827-1907
Edition:2nd éd., rev., corr. et augm.
Imprint:Paris : Gauthier-Villars, 1905.
Description:xiii, [1], 317, [1] p. : ill. ; 23 cm.
Language:French
Subject:Calorimètres et calorimétrie.
Calorimetry
Calorimeters
Calorimeters.
Calorimetry.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/4037776
Hidden Bibliographic Details
Notes:committed to retain 20170930 20421213 HathiTrust
LEADER 01308nam a2200337Ia 4500
001 4037776
003 ICU
005 20000505134800.0
008 821026s1905 fr a 000 0 fre d
035 |a (OCoLC)8891525 
040 |a DLM  |c DLM  |d FCU  |d CGU 
049 |a CGUA 
090 |a QC291  |b .B53 1905 
100 1 |a Berthelot, M.  |q (Marcellin),  |d 1827-1907 
245 1 0 |a Traité pratique de calorimétrie chimique /  |c M. Berthelot. 
250 |a 2nd éd., rev., corr. et augm. 
260 |a Paris :  |b Gauthier-Villars,  |c 1905. 
300 |a xiii, [1], 317, [1] p. :  |b ill. ;  |c 23 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier 
583 1 |a committed to retain  |c 20170930  |d 20421213  |f HathiTrust  |5 ICU 
650 7 |a Calorimètres et calorimétrie.  |2 ram 
650 0 |a Calorimetry 
650 0 |a Calorimeters 
650 7 |a Calorimeters.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00844522 
650 7 |a Calorimetry.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00844526 
929 |a retrocon 
999 f f |i 153f3d75-8564-5ffa-8750-f34176e82fd3  |s 86695cfd-f227-5d20-be2d-6cbac5d38cbe 
928 |t Dewey Decimal classification  |a 536.6 Q500  |l JCL  |c JCL-SciDDC  |i 4626298 
927 |t Dewey Decimal classification  |a 536.6 Q500  |l JCL  |c JCL-SciDDC  |e CRERAR  |b 086644581  |i 6502971