Anorganische Ultramikroanalyse,

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Alimarin, I. P. (Ivan Pavlovich), 1903-
Imprint:Berlin, Deutscher Verlag der Wissenschaften, 1962.
Description:169 p. illus. 21 cm.
Language:German
Subject:Microchemistry
Chemistry, Analytic
Chemistry, Inorganic
Chemistry, Analytic.
Chemistry, Inorganic.
Microchemistry.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/4032167
Hidden Bibliographic Details
Other authors / contributors:Petrikova, M. N. (Mira Nikolaevna) joint author.
Notes:Bibliography: p. [166]-169.
committed to retain 20170930 20421213 HathiTrust
LEADER 01571nam a2200385I 4500
001 4032167
003 ICU
005 19991103000000.0
008 751230s1962 gw a 000 0 ger
010 |a  65035238 
035 |a (OCoLC)1906298 
040 |a DLC  |c FQG  |d CGU 
049 |a CGUA 
050 0 |a QD98  |b .A455 
100 1 |a Alimarin, I. P.  |q (Ivan Pavlovich),  |d 1903- 
245 1 0 |a Anorganische Ultramikroanalyse,  |c von I. P. Alimarin [und] M. N. Petrikova. [Die Übersetzung und Bearbeitung besorgte K. Urban] 
260 |a Berlin,  |b Deutscher Verlag der Wissenschaften,  |c 1962. 
300 |a 169 p.  |b illus.  |c 21 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier 
504 |a Bibliography: p. [166]-169. 
583 1 |a committed to retain  |c 20170930  |d 20421213  |f HathiTrust  |5 ICU 
650 0 |a Microchemistry 
650 0 |a Chemistry, Analytic 
650 0 |a Chemistry, Inorganic 
650 7 |a Chemistry, Analytic.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00853459 
650 7 |a Chemistry, Inorganic.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00853488 
650 7 |a Microchemistry.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01019615 
700 1 |a Petrikova, M. N.  |q (Mira Nikolaevna)  |e joint author. 
903 |a Hathi 
929 |a retrocon 
999 f f |i 387f854e-1807-5aa7-a0a5-11b6436680ed  |s 362ed900-a7a2-5b37-92c2-6c526686b551 
928 |t Dewey Decimal classification  |a 544.85 X202  |l JCL  |c JCL-SciDDC  |i 4726547 
927 |t Dewey Decimal classification  |a 544.85 X202  |l JCL  |c JCL-SciDDC  |e CRERAR  |b 086699625  |i 6497636