Anleitung zur chemischen Analyse unorganischer Naturkörper /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Fabricius, Thomas Balthasar, 1774-1851.
Imprint:Kiel : in der Academischen Buchhandlung, 1810.
Description:vi, 194 p. ; 19 cm.
Language:German
Subject:
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/4019387
Hidden Bibliographic Details
Other authors / contributors:Akademische Buchhandlung.
Notes:Cole, W. A. Chemical literature, 430.
committed to retain 20170930 20421213 HathiTrust

MARC

LEADER 00000nam a2200000Ia 4500
001 4019387
003 ICU
005 19991014000000.0
008 950417s1810 gw 000 0 ger d
035 |a (OCoLC)33300334 
040 |a COO  |c COO  |d GZM  |d CGU 
049 |a CGUA 
090 |a QD151  |b .F3 
100 1 |a Fabricius, Thomas Balthasar,  |d 1774-1851. 
245 1 0 |a Anleitung zur chemischen Analyse unorganischer Naturkörper /  |c Von Dr. T.B. Fabricius. 
260 |a Kiel :  |b in der Academischen Buchhandlung,  |c 1810. 
300 |a vi, 194 p. ;  |c 19 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier 
510 4 |a Cole, W. A. Chemical literature,  |c 430. 
583 1 |a committed to retain  |c 20170930  |d 20421213  |f HathiTrust  |5 ICU 
650 0 |a Chemistry, Inorganic 
650 0 |a Chemistry, Analytic 
650 4 |a 1810. 
650 7 |a Chemistry, Analytic.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00853459 
650 7 |a Chemistry, Inorganic.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00853488 
710 2 |a Akademische Buchhandlung.  |4 prt 
752 |a Germany  |d Kiel. 
929 |a retrocon 
999 f f |i 6bfc5d69-248f-56f7-98cf-a40b268f224f  |s 378665e8-8618-5f6f-a0de-8bf89fe221cb 
928 |t Dewey Decimal classification  |a 543.7 H001  |l JCL  |c JCL-SciDDC  |i 4725844 
927 |t Dewey Decimal classification  |a 543.7 H001  |l JCL  |c JCL-SciDDC  |e CRERAR  |b 086696562  |i 6482711