Club Oblomow : Roman /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Wagner, Bernd, 1948-
Imprint:Berlin : Ullstein, 1999.
Description:190 p. ; 22 cm.
Language:German
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/3996545
Hidden Bibliographic Details
ISBN:3550082983
LEADER 01176cam a2200301 a 4500
001 3996545
003 ICU
005 19991108095200.0
008 990904s1999 gw 000 1 gersd
020 |a 3550082983 
035 |a (OCoLC)42312096 
040 |a OHX  |b ger  |c OHX  |d DGU 
049 |a CGUA 
072 7 |a PT  |2 lcco 
090 |a PT2685.A4442  |b C58 1999 
100 1 |a Wagner, Bernd,  |d 1948-  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n81127939  |1 http://viaf.org/viaf/100962065 
245 1 0 |a Club Oblomow :  |b Roman /  |c Bernd Wagner. 
260 |a Berlin :  |b Ullstein,  |c 1999. 
300 |a 190 p. ;  |c 22 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
903 |a HeVa 
903 |a Hathi 
929 |a cat 
999 f f |i 1b265e66-d5de-5673-baa2-f4ccb3d18634  |s 7f82c197-7421-5902-80eb-e923d25bd68e 
928 |t Library of Congress classification  |a PT2685.A4442C58 1999  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 6323579 
927 |t Library of Congress classification  |a PT2685.A4442C58 1999  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 55138240  |i 6460192