Anthocyan als mikrochemisches reagenz,

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Gertz, Otto, 1878-
Imprint:Lund, C.W.K. Gleerup; [etc., etc., 1916]
Description:57 p. tables. 29 cm.
Language:German
Series:Lunds universitets årsskrift ; n.f., avd. 2, bd. 12, nr. 5
Kungl. Fysiografiska sällskapets handlingar ; n.f., bd. 27, nr. 5
Lunds universitets årsskrift n.f., avd. 2, bd. 12, nr. 5.
Kungl. Fysiografiska sällskapets handlingar n.f., bd. 27, nr. 5.
Subject:Anthocyanins
Anthocyanins.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/3992477
Hidden Bibliographic Details
Notes:"Litteratur": p. [53]-57.
LEADER 01463nam a2200361 4500
001 3992477
005 20120814094900.0
008 890117s1916 sw a b 000 0 ger c
003 ICU
010 |a a 28000736 
035 |a (OCoLC)19029770 
040 |a Univ. of Chicago  |c SMI  |d CGU 
049 |a CGUA 
092 |a 506.485 
100 1 |a Gertz, Otto,  |d 1878- 
245 1 0 |a Anthocyan als mikrochemisches reagenz,  |c von Otto Gertz. 
260 |a Lund,  |b C.W.K. Gleerup; [etc., etc.,  |c 1916] 
300 |a 57 p.  |b tables.  |c 29 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Lunds universitets årsskrift ;  |v n.f., avd. 2, bd. 12, nr. 5 
490 1 |a Kungl. Fysiografiska sällskapets handlingar ;  |v n.f., bd. 27, nr. 5 
504 |a "Litteratur": p. [53]-57. 
650 0 |a Anthocyanins 
650 7 |a Anthocyanins.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00810112 
830 0 |a Lunds universitets årsskrift  |v n.f., avd. 2, bd. 12, nr. 5. 
830 0 |a Kungl. Fysiografiska sällskapets handlingar  |v n.f., bd. 27, nr. 5. 
901 |a Analytic 
929 |a retrocon 
999 f f |i 17ace861-c9b2-58e6-b2c1-1723964283e9  |s 7006e5da-db22-5130-b431-45e4081769a3 
928 |t Library of Congress classification  |a AS284.L96 n.f. avd.2 v.12 no.5  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 3937928 
927 |t Library of Congress classification  |a AS284.L96 n.f. avd.2 v.12 no.5  |l JRL  |c JRL-Gen  |g Analytic  |b A096319227e  |i 6455821