Soupis prvotisků Františkánské knihovny v Praze /

Saved in:
Bibliographic Details
Corporate author / creator:Státní knihovna ČSR
Imprint:V Praze : Státní knihovna ČSR, 1960.
Description:55 p. ; 21 cm.
Language:Czech
Series:České knihy : Zvláštní sešit ; 4, 1960
Bibliografický katalog ČSSR. České knihy. Zvláštní sešit ; 1960 no. 4.
Subject:Státní knihovna ČSR -- Catalogs.
Státní knihovna ČSR.
Incunabula -- Bibliography -- Catalogs.
Incunabula.
Czech Republic -- Prague.
Bibliography -- Catalogs.
Catalogs.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/3945614
Hidden Bibliographic Details
Other title:Františkánská knihovna v Praze.
Other authors / contributors:Balcar, Dalibor.
LEADER 02114nam a22004211i 4500
001 3945614
003 ICU
005 20150203085618.7
008 800929s1960 cs bc 000 0 cze
010 |a 80498174 
035 |a (OCoLC)6919415 
040 |a DLC  |c DLC  |d CGU 
049 |a CGUA 
050 0 |a Z240  |b .S782 1960 
110 2 |a Státní knihovna ČSR  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n80044913  |1 http://viaf.org/viaf/135195765 
245 1 0 |a Soupis prvotisků Františkánské knihovny v Praze /  |c sest. Dalibor Balcar. 
260 |a V Praze :  |b Státní knihovna ČSR,  |c 1960. 
300 |a 55 p. ;  |c 21 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
490 1 |a České knihy : Zvláštní sešit ;  |v 4, 1960 
610 2 0 |a Státní knihovna ČSR  |v Catalogs. 
610 2 7 |a Státní knihovna ČSR.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00543248  |0 http://id.worldcat.org/fast/543248 
650 0 |a Incunabula  |v Bibliography  |v Catalogs. 
650 7 |a Incunabula.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00968842 
651 7 |a Czech Republic  |z Prague.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01205207 
655 7 |a Bibliography  |v Catalogs.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01423688 
655 7 |a Catalogs.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01423692 
700 1 |a Balcar, Dalibor.  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/nr94029094  |1 http://viaf.org/viaf/60210827 
740 0 1 |a Františkánská knihovna v Praze. 
830 0 |a Bibliografický katalog ČSSR.  |p České knihy.  |p Zvláštní sešit ;  |v 1960 no. 4. 
901 |a Analytic 
903 |a HeVa 
929 |a retrocon 
999 f f |i 5ed9301a-02f1-51e4-b757-0fafa9f33390  |s c6c07be5-1b94-5a6e-87a4-26dbeccfb414 
928 |t Library of Congress classification  |a Z2131.C481 1960 no.4  |l JRL  |c JRL-Slav  |i 3928054 
927 |t Library of Congress classification  |a Z2131.C481 1960 no.4  |l JRL  |c JRL-Slav  |g Analytic  |b mq6653683  |i 6403081