Ferdinando Galiani als Kritiker.

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Stumpf, Walter, 1902-
Imprint:Dresden-A., Dolff. [1926]
Description:139 S. 8vo.
Language:German
Subject:Galiani, Fernando, -- 1728-1787.
Galiani, Ferdinando, -- 1728-1787.
Format: Dissertations Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/3894838
Hidden Bibliographic Details
Notes:München, Phil. Diss. v. 23. Juli 1925 [1927]
committed to retain 20170930 20421213 HathiTrust
LEADER 01104nam a22003011 4500
001 3894838
003 ICU
005 19990809000000.0
008 990525s1926 gw 000 0 ger d
035 |a (OCoLC)25173563 
040 |a CGU  |c CGU 
049 |a CGUA 
100 1 |a Stumpf, Walter,  |d 1902- 
245 1 0 |a Ferdinando Galiani als Kritiker. 
260 |a Dresden-A.,  |b Dolff.  |c [1926] 
300 |a 139 S.  |c 8vo. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier 
502 |a München, Phil. Diss. v. 23. Juli 1925 [1927] 
583 1 |a committed to retain  |c 20170930  |d 20421213  |f HathiTrust  |5 ICU 
600 1 0 |a Galiani, Fernando,  |d 1728-1787. 
600 1 7 |a Galiani, Ferdinando,  |d 1728-1787.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00005474 
903 |a Hathi 
929 |a retrocon 
999 f f |i a2e5b0fb-ac7f-5a74-ba6f-e22e1d403fad  |s edf9a59c-4d1c-5bb0-b2dc-41cb500e5d14 
928 |t Library of Congress classification  |a PQ4692.G16Z8  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 3918365 
927 |t Library of Congress classification  |a PQ4692.G16Z8  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 087711014  |i 6343307