Kleine prosaische Schriften;

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Schwab, Gustav, 1792-1850
Imprint:Freiburg in B., Mohr, 1882.
Description:285 p.
Language:German
Subject:German literature
German literature.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/3809511
Hidden Bibliographic Details
Other authors / contributors:Klüpfel, Karl, 1810-1894
Notes:committed to retain 20170930 20421213 HathiTrust
LEADER 01083nam a2200289K 4500
001 3809511
003 ICU
005 19990609000000.0
008 890327s1882 gw 000 0 ger d
035 |a (OCoLC)19462853 
040 |a WAU  |c WAU  |d CGU 
049 |a CGUA 
100 1 |a Schwab, Gustav,  |d 1792-1850 
245 0 0 |a Kleine prosaische Schriften;  |c ausgewählt und hrsg. von K. Klüpfel. 
260 |a Freiburg in B.,  |b Mohr,  |c 1882. 
300 |a 285 p. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier 
583 1 |a committed to retain  |c 20170930  |d 20421213  |f HathiTrust  |5 ICU 
650 0 |a German literature 
650 7 |a German literature.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00941797 
700 1 |a Klüpfel, Karl,  |d 1810-1894 
929 |a retrocon 
999 f f |i a73473bb-2942-5b9e-8263-c01a024211d1  |s 086776c9-4d15-5699-9a2f-332ffbecad23 
928 |t Library of Congress classification  |a PT2514.S7 1882  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 3997084 
927 |t Library of Congress classification  |a PT2514.S7 1882  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 088260498  |i 6249476