Der Todeskandidat : drei Erzählungen /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Wiechert, Ernst Emil, 1887-1950
Imprint:Munchen : Verlag Kurt Desch, c1963.
Description:60 p. ; 19 cm.
Language:German
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/3801346
Hidden Bibliographic Details
Notes:committed to retain 20170930 20421213 HathiTrust
LEADER 01000nam a2200277Ia 4500
001 3801346
003 ICU
005 19990608000000.0
008 840607s1963 gw 000 1 ger d
035 |a (OCoLC)10816080 
040 |a FVC  |c FVC  |d CGU 
049 |a CGUA 
090 |a PT2647.I25  |b T6 1963 
100 1 |a Wiechert, Ernst Emil,  |d 1887-1950 
245 1 4 |a Der Todeskandidat :  |b drei Erzählungen /  |c Ernst Wiechert. 
260 |a Munchen :  |b Verlag Kurt Desch,  |c c1963. 
300 |a 60 p. ;  |c 19 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier 
583 1 |a committed to retain  |c 20170930  |d 20421213  |f HathiTrust  |5 ICU 
903 |a Hathi 
929 |a retrocon 
999 f f |i c3684125-6fa4-5a80-a56b-77568c44d88f  |s a68369ea-3b0e-5f1f-9070-badefd046165 
928 |t Library of Congress classification  |a PT2647.I63T64 1963  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 3996550 
927 |t Library of Congress classification  |a PT2647.I63T64 1963  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 088317334  |i 6239433