Heinrich Laubes politischer Entwicklungsgang bis zum Jahre 1834 : Teildruck /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Ullrich, Johannes, 1902-
Imprint:Berlin : E. Ebering, [1934?]
Description:56 p. ; 24 cm.
Language:German
Subject:Laube, Heinrich, -- 1806-1884 -- Political and social views.
Laube, Heinrich, -- 1806-1884
Political and social views.
Politics and government
Germany -- Politics and government -- 1806-1848
Germany.
Format: Dissertations Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/3794312
Hidden Bibliographic Details
Notes:Vita.
Thesis (doctoral)--Friedrich-Wilhelms-Universität zu Berlin, 1934.
Bibliography: p. 48-56.
committed to retain 20170930 20421213 HathiTrust
LEADER 01655cam a2200397Ma 4500
001 3794312
003 ICU
005 20001201092900.0
008 871106s1934 gw b 000 0dger d
035 |a (OCoLC)19937902 
040 |a PAU  |c PAU  |d CGU 
043 |a e-gx--- 
049 |a CGUA 
100 1 |a Ullrich, Johannes,  |d 1902- 
245 1 0 |a Heinrich Laubes politischer Entwicklungsgang bis zum Jahre 1834 :  |b Teildruck /  |c von Johannes Ullrich. 
260 |a Berlin :  |b E. Ebering,  |c [1934?] 
300 |a 56 p. ;  |c 24 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Vita. 
502 |a Thesis (doctoral)--Friedrich-Wilhelms-Universität zu Berlin, 1934. 
504 |a Bibliography: p. 48-56. 
583 1 |a committed to retain  |c 20170930  |d 20421213  |f HathiTrust  |5 ICU 
600 1 0 |a Laube, Heinrich,  |d 1806-1884  |x Political and social views. 
600 1 7 |a Laube, Heinrich,  |d 1806-1884  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00108127 
651 0 |a Germany  |x Politics and government  |y 1806-1848 
651 7 |a Germany.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01210272 
650 7 |a Political and social views.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01353986 
650 7 |a Politics and government  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01919741 
648 7 |a 1806-1848  |2 fast 
903 |a Hathi 
929 |a retrocon 
999 f f |i e237bfd5-39c1-5c4d-a0b9-6802f74c0692  |s 2da2f83d-586f-5521-9a49-266cc2bfb05b 
928 |t Library of Congress classification  |a PT2391.Z5U4  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 4091108 
927 |t Library of Congress classification  |a PT2391.Z5U4  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 56409446  |i 6231603