Ein modernes Volkslied : (der eifersüchtige Knabe).

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Ankenbrand, Stephen, 1884-1954.
Imprint:Würzburg : [s.n.], 1911.
Description:95 p. ; 24 cm.
Language:German
Subject:Eifersüchtige Knabe.
Folk songs, German
Folk songs, German.
Format: Dissertations Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/3772021
Hidden Bibliographic Details
Notes:Lebenslauf.
Inaug.-diss.--Würzburg.
committed to retain 20170930 20421213 HathiTrust
LEADER 01138nam a2200313M 4500
001 3772021
003 ICU
005 19990511000000.0
008 871017s1911 gw 000 0 ger u
035 |a (OCoLC)29077457 
040 |c MNU  |d OCL  |d CGU 
049 |a CGUA 
100 1 |a Ankenbrand, Stephen,  |d 1884-1954. 
245 1 4 |a Ein modernes Volkslied :  |b (der eifersüchtige Knabe). 
260 |a Würzburg :  |b [s.n.],  |c 1911. 
300 |a 95 p. ;  |c 24 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Lebenslauf. 
502 |a Inaug.-diss.--Würzburg. 
583 1 |a committed to retain  |c 20170930  |d 20421213  |f HathiTrust  |5 ICU 
630 0 0 |a Eifersüchtige Knabe. 
650 0 |a Folk songs, German 
650 7 |a Folk songs, German.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00929914 
929 |a retrocon 
999 f f |i a56d0436-2e45-5227-b22f-58fabff63f90  |s 1aaddc59-8d81-5155-a83a-6d80b92950d9 
928 |t Library of Congress classification  |a PT507.A62  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 6281004 
927 |t Library of Congress classification  |a PT507.A62  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 088171461  |i 6206448