Le cri du peuple : roman /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Vautrin, Jean, 1933-
Imprint:Paris : Éditions Grasset & Fasquelle, c1999.
Description:490 p. ; 24 cm.
Language:French
Subject:Paris (France) -- History -- Commune, 1871 -- Fiction.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/3733822
Hidden Bibliographic Details
ISBN:2246502012
Notes:Includes bibliographical references (p. [489]-490)
LEADER 01235cam a2200289Ia 4500
001 3733822
003 ICU
005 19990506094200.0
008 990308s1999 fr b 000 1 fre d
020 |a 2246502012 
035 |a (OCoLC)40924640 
040 |a FR3  |c FR3 
049 |a CGUA 
100 1 |a Vautrin, Jean,  |d 1933-  |0 http://id.loc.gov/authorities/names/n82144435  |1 http://viaf.org/viaf/99870391 
245 1 3 |a Le cri du peuple :  |b roman /  |c Jean Vautrin. 
260 |a Paris :  |b Éditions Grasset & Fasquelle,  |c c1999. 
300 |a 490 p. ;  |c 24 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/contentTypes/txt 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/mediaTypes/n 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier  |0 http://id.loc.gov/vocabulary/carriers/nc 
504 |a Includes bibliographical references (p. [489]-490) 
651 0 |a Paris (France)  |x History  |y Commune, 1871  |x Fiction. 
903 |a HeVa 
929 |a cat 
999 f f |i 96f38a75-a6d3-5840-ae22-ca55a7474c0b  |s 75e33d97-3482-5fff-81f6-384e243f2032 
928 |t Library of Congress classification  |a PQ2668.E652C75 1999  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 3889580 
927 |t Library of Congress classification  |a PQ2668.E652C75 1999  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 51941954  |i 6161997