Tres poetas ecuatorianos;

Saved in:
Bibliographic Details
Imprint:[Cuenca, Ecuador] Universidad de Cuenca, 1965.
Description:100 p. 22 cm.
Language:Spanish
Subject:Ecuadorian poetry -- Collections.
Ecuadorian poetry.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/3716997
Hidden Bibliographic Details
Other authors / contributors:Cordero Espinosa, Jacinto.
Moreno Heredia, Eugenio, 1926-
Vanegas Andrade, Teodoro, 1926-
Notes:Includes bio-bibliographica sketches of the authors.
LEADER 01249nam a2200337I 4500
001 3716997
003 ICU
005 19990413000000.0
008 740927s1965 ec 000 0 spa c
010 |a  66036037 
035 |a (OCoLC)1024501 
040 |a OUN  |c OUN  |d CGU 
049 |a CGUA 
050 |a PQ8214  |b .T7 
245 0 0 |a Tres poetas ecuatorianos;  |c Jacinto Cordero, Eugenio Moreno [y] Teodoro Vanegas. 
260 |a [Cuenca, Ecuador]  |b Universidad de Cuenca,  |c 1965. 
300 |a 100 p.  |c 22 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier 
504 |a Includes bio-bibliographica sketches of the authors. 
650 0 |a Ecuadorian poetry  |x Collections. 
650 7 |a Ecuadorian poetry.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00902372 
700 2 |a Cordero Espinosa, Jacinto. 
700 2 |a Moreno Heredia, Eugenio,  |d 1926- 
700 2 |a Vanegas Andrade, Teodoro,  |d 1926- 
903 |a Hathi 
929 |a retrocon 
999 f f |i fb1db897-89dc-5695-b4f5-508bc716dcda  |s 466106a4-63a6-5de4-80c0-94ea1e5dd6b2 
928 |t Library of Congress classification  |a PQ8214.T8  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 6270489 
927 |t Library of Congress classification  |a PQ8214.T8  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 087821479  |i 6143553