Pascoli /

Saved in:
Bibliographic Details
Author / Creator:Mazzamuto, Pietro
Edition:2. ed.
Imprint:Palermo : Palumbo, 1960.
Description:160 p. ; 22 cm.
Language:Italian
Series:Storia della critica 27
Subject:Pascoli, Giovanni, -- 1855-1912 -- Criticism and interpretation
Pascoli, Giovanni, -- 1855-1912.
Criticism, interpretation, etc.
Format: Print Book
URL for this record:http://pi.lib.uchicago.edu/1001/cat/bib/3711267
LEADER 01168nam a2200313Ii 4500
001 3711267
003 ICU
005 19990413000000.0
008 801002s1960 it 000 0 ita d
035 |a (OCoLC)6779113 
040 |a YGM  |c YGM  |d CGU 
049 |a CGUA 
090 |a PQ4835.A3  |b Z68 1960 
100 1 |a Mazzamuto, Pietro 
245 1 0 |a Pascoli /  |c Pietro Mazzamuto. 
250 |a 2. ed. 
260 |a Palermo :  |b Palumbo,  |c 1960. 
300 |a 160 p. ;  |c 22 cm. 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a unmediated  |b n  |2 rdamedia 
338 |a volume  |b nc  |2 rdacarrier 
440 0 |a Storia della critica  |v 27 
600 1 0 |a Pascoli, Giovanni,  |d 1855-1912  |x Criticism and interpretation 
600 1 7 |a Pascoli, Giovanni,  |d 1855-1912.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst00031608 
655 7 |a Criticism, interpretation, etc.  |2 fast  |0 http://id.worldcat.org/fast/fst01411635 
929 |a retrocon 
999 f f |i d82ec93f-ef09-5703-9295-615549add8d5  |s 2f3741dd-fbfd-5b13-9633-ce6ff32258f3 
928 |t Library of Congress classification  |a PQ4835.A3Z8M3  |l JRL  |c JRL-Gen  |i 4173549 
927 |t Library of Congress classification  |a PQ4835.A3Z8M3  |l JRL  |c JRL-Gen  |b 087726336  |i 6137294